InnerPulse: Mindful en Relaxed Leven | Zutphen

[ "Dit werkt echt!" ]

ONLINE: thuis in je eigen tempo - kort, krachtig en praktisch
Breng rust en vertrouwen, ontspanning en plezier weer terug in je leven!

Lijkt je leven vaak een to-do lijstje met veel 'moetens'? Schiet je er zelf meestal bij in? Doe je best ook leuke dingen maar voelt je leven toch vlak?

Hoe zou het zijn om ontspanning, plezier, vertrouwen en voldoening weer terug te brengen in je leven?
Meer te genieten nu in plaats van te blijven malen over gisteren of morgen, en daarin ook goed voor jezelf te zorgen?

Meld je dan nu aan voor mijn online programma Mindful en Relaxed Leven en start direct:

Je krijgt een training die zoals deelnemers zeggen "echt werkt", met korte krachtige oefeningen die eenvoudig inpasbaar zijn in je (drukke) dag. Een training die zowel concrete praktische handvaten biedt, als ook verdieping. Een training die je energie geeft in plaats van energie kost. 

Zodat het géén ‘paracetamolletje’ is bij drukte, maar concrete tools die je inspireren en helpen om structureel meer rust en ruimte te ervaren, in je hoofd en je leven. Meer te genieten. Vriendelijker voor jezelf en oog voor al het moois in je dag. 
 
En het fijne is dat dat je nu direct kunt starten: mindfulenrelaxedleven
Voor slechts 77 euro krijg je een unieke training waar je levenslang plezier van hebt (én toegang behoudt).

Welkom! 
Ans

Over Ans Hoogland | Zutphen

Leven is kostbaar! En dat heb ik aan den lijve ervaren. Mijn vader overleed toen ik nog heel jong was. Het maakte me al vroeg zelfstandig. Ik regelde en leefde mijn leven vanuit mijn hoofd, en voor voelen was er weinig ruimte. Ik belandde in drukke succesvolle banen en een gevuld sociaal leven.

Tot ik besefte dat dat me niet meer bevredigde. Dat de rek eruit was. En ik in een flinke burn-out belandde. Achteraf gezien was dat een zegen en een belangrijk keerpunt in mijn leven.

Deze burn-out was een pittige tijd, mijn hoofd wilde nog wel, maar mijn lijf zei HO. En ik begon te voelen… en daarmee smolt laagje voor laagje het sterke overleefpantser en het masker waarachter ik me onbewust verscholen had.

In dezelfde periode overleden een aantal dierbare naasten, waaronder mijn moeder en mijn broer. Hoe turbulent kan het leven zijn. Het leerde me de illusie van controle los te laten, mee te bewegen en te verbinden met dit moment. Er is nooit meer dan deze adem.

Na deze pittige en louterende periode sta ik heel anders in het leven. Lichaamswerk, Mindfulness en Dru Yoga hielpen mij om in mijn lijf te landen, in het moment te leven, en echt mezelf te zijn; dit zijn nu de 3 belangrijkste pijlers in mijn huidige werk.

In 2004 ben ik mijn bedrijf InnerPulse gestart, en begeleid ik met lichtheid, liefde en plezier mensen om te genieten van het leven vanuit ontspanning en vertrouwen. Met focus op wat echt wezenlijk is voor jou. En steeds vanuit de ervaring in dit moment, met je lichaam als thuisbasis in plaats van je vakantieadres.

Leven is immers te mooi om er door heen te racen of je zelf te verstoppen.

Agenda InnerPulse


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek