Massagepraktijk Elan - Gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching | Lochem

Ik ben Beppie Witteveen van Massagepraktijk Elan, gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching.

Mijn interesse in ontspanningstechnieken is sinds 1994 aangewakkerd door een bezoek aan een informatie avond over Reiki. Sindsdien heb ik diverse cursussen massage gedaan, maar Tantra (Tao), heeft mijn hart gestolen. Ik bezit over een zeer ruime levenservaring op het gebied van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Naast de Tantra Massage verzorg ik Intimiteitscoaching op basis van de geboortehoroscoop. Dit is voor mij een belangrijk instrument, niet alleen voor de inzage in het karakter, maar ook voor het afstemmen op de persoonlijke behoefte aan veiligheid en geborgenheid.

Tantra (Tao), is een weg naar meer Liefde en Intimieit, en verbetering van communicatie binnen je relatie. Tantra is een vorm die gericht is op het (weer) leren verbinding te maken met jezelf, met de ander, door ondermeer zacht en liefdevol aan te raken.

Welkom in de nieuwe Wereld van zachtheid, ontdek, en voel meer Liefde voor jezelf en voor het Leven. Maak een reis langs de zintuigen, (her)ontdek je sensualiteit, en verbeter daarmee ook de kwaliteit van je seksualiteit.

Voel je veilig binnen de warme, respectvolle omgeving van Massagepraktijk Elan, waarin het contact met jou en je gevoel, maar ook met jouw grenzen, centraal staat.

Over Beppie Witteveen | Lochem

Massagepraktijk Elan
Beppie Witteveen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek