de Witte Roos- Praktijk voor massage en innerlijke groei | Silvolde

Al 26 jaar heb ik een massagepraktijk met veel aandacht voor de totale mens. Innerlijke groei is daarbij belangrijk en sinds 22 jaar ben ik psychosynthese-counsellor en verder begeleid ik clienten ook met E.F.T en Cosmic & Flower remedies.

Ik werk sterk intuitief en stem me bij elke client af op wat er op dat moment nodig is. Bij de massage kan ik veel technieken inzetten zoals klassieke massage, Reiki, voetreflexmassage, shiatsu, stoelmassage, klankschalenmassage. Sinds juni 2017 geef ik ook Kosmische healingsessies, die erg diepgaand doorwerken. 

Met lichtheid en humor begeleid ik mensen, met de nadruk op hun kwaliteiten en mogelijkheden.

Om bewustwording te bevorderen organiseer ik ook lezingen en workshops in Silvolde en geef ik o.a. cursussen meditatie, voetreflexmassage.

Over Willy ter Berg | Silvolde

Ik ben mijn loopbaan begonnen als leerkracht aan de basisschool en kwam via de Vrije School in aanraking met de antroposofie. Het mensbeeld, waar het spirituele een duidelijke plek krijgt, sprak me erg aan en er was herkenning. Daarna ben ik nog vele facetten van mezelf en het leven gaan verkennen via diverse opleidingen.

Ook het samenleven met Frank, mijn levensmaatje, en Ayton en Dunya, onze 2 pleegkinderen, is een geweldige leerschool -  in liefde, eigenlijk de beste die je kan hebben! In Wijk bij Duurstede heb ik een massagepraktijk gehad, met daarnaast werk in een natuurvoedingswinkel. In Winterswijk heb ik de praktijk voor psychosynthese opgezet.

Ook heb ik diverse cursussen gegeven op het gebied van creatieve zelfontplooiing, meditatie en bewustwording. Nu gebruik ik deze schat aan ervaring in mijn individuele sessies en cursussen. 

Met lichtheid, helderheid, creativiteit en acceptatie. Acceptatie is voor mij de basis van groei en ontwikkeling: JA zeggen tegen wie je nu bent en wat nu is.  

Agenda de Witte Roos

september 2019

Kosmische Ontmoeting

VR 20 sep 19.30 uurCentra voor Bewustwordingevenement
Kosmische Ontmoeting

Helende meditatieve ontmoetingsavonden met je Zelf, Lichtmeesters, Buitenaardse helpers, mede Lichtwerkers. Deze maandelijkse avonden zijn prachtige inspirerende avonden om je contact met je Hoger Zelf en je gidsen te versterken. Welkom!
de Witte Roos
Willy ter BergSilvolde

oktober 2019

Vrouwenworkshop : Eer de Tempel van je Lichaam

ZA 05 okt 10.30 uurRetraitesworkshop
Vrouwenworkshop : Eer de Tempel van je Lichaam

Verlang jij er ook naar om weer Vol in contact komen met de Godin in Jou? Om alle Goddelijke vrouwelijke Kracht, Liefde en Wijsheid weer in jezelf te Her-inneren, te Wekken en te Be-lichamen? Welkom prachtige vrouw!
de Witte Roos
Willy ter BergGasselte
Lezing Geert Kimpen: 'de Tom Tom van je ziel'

ZA 19 okt 20.00 uurLevensbeschouwing en Religielezing
Lezing Geert Kimpen: 'de Tom Tom van je ziel'

Geert Kimpen, schrijver , komt weer naar Silvolde n.a.v. zijn nieuwste boek: Het meisje dat aan de oever verscheen ! Laat je heerlijk inspireren over bezield leven, de liefde , India...
de Witte Roos
Willy ter BergSilvolde

november 2019

Lezing de 13 Gouden Schijven

VR 01 nov 19.30 uurCentra voor Bewustwordinglezing
Lezing de 13 Gouden Schijven

Lezing De 13 Gouden Zonneschijven en het actuele evolutie proces op aarde door kunstenares en schrijfster Patries van Elsen
de Witte Roos
Willy ter BergSilvolde
Workshop :La Dama de Luz

ZA 02 nov 10.30 uurCentra voor Bewustwordingworkshop
Workshop :La Dama de Luz

La Dama de Luz en de cirkel van de 13 zonneschijven in contact met het piramide grid Een krachtige gechannelde transmissie vindt plaats om de hogere vibraties vanLa Dama de Luz, De Vrouwe van het Witte Licht en Maria Magdalena door te geven.
de Witte Roos
Willy ter BergSilvolde

Foto 5 Willy ter Berg Foto 1 Willy ter Berg Klik om te vergroten

de Witte Roos
Willy ter Berg


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek