Ontdek de transformerende kracht van je stem met Soul Voice® | Neede

De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat sounden voor mij de manier is om mijn gedachten tot rust te brengen en zowel primaire als oude onderdrukte emoties los te laten en de daaraan gekoppelde beperkende overtuigingen te transformeren. Met sounden bedoel ik met mijn stem klank geven aan dat wat er in mij leeft. Dat klinkt niet altijd mooi, maar geeft wel altijd veel nieuwe ruimte.

Karina Schelde heeft dit sounden tot een ware kunst verheven en op basis van haar jarenlange kennis en ervaring met adem-, stem- en lichaamswerk en drama-therapie de Soul Voice®-methode ontwikkeld. Dit is een krachtige, effectieve en diepgaande therapievorm en methode voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Op dit moment volg ik bij Karina Schelde de opleiding tot Soul Voice® Practioner. Als Soul Voice® Practioner in opleiding leer ik om niet alleen mijzelf, maar ook anderen te begeleiden in een transformerende innerlijke reis, waarbij we de stem als medicijn gebruiken. Op dit moment ben ik halverwege deze opleiding.

Iedere sessie begint met een coachingsgesprek. Daarna begeleid ik je bij het zelf klank geven aan wat er in je leeft en gehoord wil worden en/of sound ik voor jou. Na afloop krijg je een of enkele oefeningen mee om dat wat je in de sessie ervaren hebt te integreren. In de praktijk blijkt het prettig om een serie van 3 a 5 sessies te doen, waarbij we de eerste sessie gebruiken om op elkaar af te stemmen en de volgende sessies meer de diepte in gaan.

Over Arjan Verschuur | Neede

Mijn naam is Arjan Verschuur. Ik heb o.a. de rol van echtgenoot, vader, weduwnaar, zoon, broer en vriend. Ik groeide op in Wierden, ging naar school in Almelo en studeerde arbeidssociologie in Wageningen. Na mijn studie werkte ik 6 jaar bij een landelijk opleidingsinstituut. Eerst drie jaar als trainer/adviseur van ondernemingsraden bij de overheid, daarna drie jaar als trainer/adviseur in de zorg. 1 januari 2002 begon ik als zelfstandige professional en dat ben ik nog steeds.

Vanuit mijn eigen bedrijf begeleid ik mensen en organisaties in leer-, creatie- en transformatieprocessen. Dat doe ik met veel plezier, compassie, een combinatie van zachtheid en kracht, focus t.a.v. het beoogde resultaat en flexibiliteit t.a.v. het proces, een groot invoelend vermogen, een scherpe geest en de nodige zorgvuldigheid.

Bij de begeleiding van individuele mannen en vrouwen maak ik ondermeer gebruik van Familieopstellingen, de Soul Voice®-methode, Bach Bloesem Remedies, Energetische Meditatie, de leer van de Vijf Bewegingen uit de Oosterse Filosofie en de nodige levenservaring.

In de rol van procesbegeleider, teamtrainer en projectmanager lever ik regelmatig een bijdrage aan de ontwikkeling van profit en non-profit organisaties. Voornamelijk organisaties die met hun producten en/of diensten een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van meer bewustzijn, een duurzamere levensstijl en/of een meer inclusieve samenleving.

Speciaal voor mannen organiseer ik sinds 2016 het Wildeman Festival. En sinds januari 2017 woon en werk ik samen met mijn vrouw en kinderen op Hof van Moeder Aarde: een kleinschalige wooncooperatie met een groepsaccommodatie, camping en cursuscentrum.

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek