Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf! | Zutphen

Voor vrouwen en mannen uit het bedrijfsleven, bewustzijnszoekers en jongvolwassenen.

Binnen mijn praktijk geef ik verbonden ademhalingssessies. Vanuit eigen ervaring is deze vorm van verbonden ademen, expressie geven en nabijheid als een bewustzijnsreis en precies afgestemd op het moment waar jij staat in jouw leven zodat wat gezien wil worden naar het licht kan komen.

De sessies duren 1,5 uur met intake, ademen, relaxfase en natake. Investering EUR 150,- incl. btw

Luisteren naar jou en contact maken met wat er op jouw bewustwordingspad gezien wil worden.

Mijn verlangen is om mensen in contact te brengen met hun werkelijke Zelf. Zich te laten her-inneren wie ze in essentie Zijn. 

Mijn praktijk is een fijne plek waar even niets hoeft en waar je stap voor stap, in je eigen tempo thuis mag komen bij je zelf. Het gaat voor mij over samen zijn, eigenlijk vormloos, juist dat er even niets hoeft. 

Naast de steun die ik binnen mijn praktijk aanbied geef ik een aantal keren per jaar een lezing in Zutphen. De onderwerpen zijn verschillend maar de relatie is er altijd naar bewustwording. Dit om ons zelf te he-rinneren wie wij werkelijk zijn.

 

Over Raymond Fränzel | Zutphen

Ik ben een positief en moedig mens en ik heb gekozen om mijn leven een andere wending te geven. Ik kan ook niet anders zeggen dat dit een gevolg is van mijn bewustwordingsproces.

Bewustwording brengt alles in beweging.​

Vanuit een religie overstijgende visie heb ik en heldere en scherpe blik en visie over ons aardse bestaan en wat wij hier te doen hebben of in andere woorden 'welke prachtige kansen voor ons liggen'.​

Mijn ‘kracht’ ligt onder andere in het feit dat ik breed opgeleid ben en tot mijn 40e als zelfstandig ondernemer in het bedrijfsleven gewerkt heb.

Ik ken deze wereld door en door en weet dus ook wat deze vraagt.

Na mijn 40e ben ik met evenveel drive en passie het bewustwordingspad opgegaan om uiteindelijk mijn levensopdracht te vervullen en dat is om mensen zichzelf te laten her-inneren wie zij ten diepste zijn.

​​Het gaat voor mij over een levende verbinding tussen ons bewustwordingsproces, het bedrijfsleven en hoe dit vorm te geven in ons dagelijkse bestaan.

​Mijn Missie is een brug slaan tussen mensen uit het bedrijfsleven en hun bewustwordingproces waarbij ik met mijn voeten stevig op de aarde sta. In essentie gaat het over hervorming.

​Hierbij nodig ik je uit om stap voor stap en op je eigen tempo te kijken buiten de gebaande paden en zie een prachtige nieuwe wereld verschijnen die je nooit voor mogelijk hield maar waar je diep van binnen een weet van hebt en altijd al naar zocht.

Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond Fränzel

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek