Blijvende verandering door beweging met betrokken mensen | Almen

Wil je met jouw team of jullie groep de samenwerking optimaliseren? Mét elkaar oplossingen vinden voor gemeenschappelijke doelen en elkaar helpen om als team sterker te worden?  3CCC-Coaching is gespecialiseerd in team- en groepscoaching en biedt de mogelijkheid om in een veilige en huiselijke omgeving te werken aan teamontwikkeling.

Winny van Buuren heeft veel ervaring in het coachen en adviseren van teams. Zij begeleid organisaties om de medewerker betrokkenheid, klanttevredenheid en omzet te verhogen. Winny gaat verder dan het onderzoeken van de oorzaak en het bieden van een korte termijn oplossing. Samen met de organisatie en de medewerkers creëert en implementeert zij een blijvend resultaat door het actief betrekken van management en medewerkers en het benutten van hun talent.

Haar overtuiging is dat duurzame samenwerking van teams en groepen begint bij het creëren van vertrouwen, openheid en uitspreken van verwachtingen. Commitment en een optimale samenwerking dragen bij het (bedrijfs)resultaat.

Naast het coachen van teams geeft Winny ook workshops in feedback geven en ontvangen voor groepen en individuen. 

Zij ontvangt teams en groepen bij haar thuis op een rustig gelegen boerderij in Almen waar mensen zich kunnen verbinden, van en met elkaar kunnen leren en samen genieten van een heerlijke lunch met producten uit eigen tuin en streekproducten.

Nieuwsgierig? Aarzel niet om contact om te nemen en samen te bespreken wat ik voor jou/ jullie kan betekenen. 

Over Winny Van Buuren - Tessers | Almen

Even voorstellen: mijn naam is Winny van Buuren. Ik woon samen met Arjen in een rustig gelegen boerderij in Almen. We ontvangen graag gasten om samen te genieten van (h)eerlijk eten.

Mijn missie is om organisaties te helpen vanuit hun talenten de beste service te verlenen aan hun klanten. 

Mijn overtuiging is dat medewerkers het verschil kunnen maken. De betrokkenheid wordt verhoogd door het management en medewerkers meer vrijheid (niet te verwarren met vrijblijvendheid) en verantwoordelijkheid te geven. Als het management en medewerkers de ruimte krijgen, worden ze creatiever. Vanuit hun talent en intrinsieke motivatie verbeteren zij de dienstverlening, processen en samenwerking.

Mijn kernwaarden zijn: harmonie, vertrouwen, openheid en commitment.


Foto 2 Winny Van Buuren - Tessers Foto 8 Winny Van Buuren - Tessers Klik om te vergroten

3CCC-Coaching
Winny Van Buuren - Tessers


Professionals in de categorie Coaching - Leiderschapscoaching

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek