Zoon & Vader weekenden in de Natuur | Zutphen

Zoon & Vader weekenden in de Natuur

Ik voel ik mij verbonden met Jongvolwassenen en wil ze graag een plek bieden waar zij terecht kunnen met hun vragen en gevoelens, dat ze gezien en gehoord worden. ​Vanuit eigen ervaring en trainingen voel ik het belang van het terugbrengen van Rites of Passage ('inwijdingsrituelen') in onze cultuur. Inzicht krijgen in de mannenlijn en hoe wij dit met elkaar vorm geven. 

Dit voor onze jongens en meisjes zodat zij zichzelf kunnen voelen in hun kracht en kwetsbaarheid. Weten wie ze zijn en dat er steun voor ze is! 

Stap voor stap op eigen benen gaan staan, je op een natuurlijke manier losmaken van je ouders en weten dat je vader aanwezig en beschikbaar voor jou is.

Een Zoon & Vader weekend is een prachtig samenzijn met mannen onder elkaar en maakt vaak een diepe en blijvende indruk. Niet alleen voor de jongens maar ook voor de vaders.

​“If we do not initiate the young, they will burn down the village to feel the heat.”  African Proverb

Over Raymond Fränzel | Zutphen

Mijn naam is Ray en waar ik blij van word is om samen te zijn, mooie dingen doen en in de natuur. Ik heb vertrouwen in het leven, ben moedig, heb daadkracht en ben op weg om mijn potentieel ten volle te leven.​

Rond 2014 heb ik 'gekozen' om mijn leven een andere wending te geven, Vragen als 'waar ben ik mee bezig en waar draag ik aan bij?' kwamen voorbij. Ik haalde geen voldoening meer uit mijn manier van leven, terwijl ik dit altijd met veel plezier heb gedaan en hier dankbaar voor ben.

​Ik ben mij bewust geworden dat het dit gaat over een weg van buiten naar binnen. Van waarden buiten mij, zoeken naar voldoening, naar waarden binnen in mij die mij rust en ruimte geven.

Vanuit een religie overstijgende visie heb ik een heldere en scherpe blik en visie over de zin van ons aardse bestaan en wat de bedoeling is.

​Mijn ‘kracht’ ligt onder andere in het feit dat ik breed opgeleid ben en tot mijn 40e vol gas in de materie en het bedrijfsleven gestaan heb.

Ik ken deze wereld en weet dus ook wat deze vraagt. 

Na mijn 40e ben ik met evenveel drive en passie het bewustwordingspad opgegaan en op de plek gekomen om mijn levensopdracht te vervullen. Steun geven en een brug slaan zodat mensen weer in contact kunnen komen met hun oorsprong, zichzelf herinneren wie ze zijn.

Graag deel ik wat ik mij de laatste jaren eigen heb gemaakt!


Foto 1 Raymond Fränzel Foto 2 Raymond Fränzel Foto 7 Raymond Fränzel Klik om te vergroten

Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond Fränzel


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek