balans praktijk voor persoonlijke begeleiding | Westendorp

  • Voel je dat je heel gevoelig ben?
  • Zeggen ze dat je ADHD heb?
  • Heb je fysieke klachten?
  • Of emotionele vragen?

Je lichaam liegt niet. Om te ontdekken wat je lichaam je wil vertellen gaan we samen op ontdekking.

Zijn wie je bent – Leef wie je bent.

Vanuit mijn hooggevoeligheid en mijn intuïtie en opgedane kennis stem ik af op de cliënt en de situatie. Door de jaren heen heb ik opleidingen gevolgd en werkervaring opgedaan.

Graag werk ik met kinderen en jongeren. Die een "label" hebben gekregen.
Waar ze meestal zelf niets mee kunnen. Zo werk ik voorbij het "label". Door een combinatie aan te bieden van inzicht en lichamelijke hulp via de volgende werkvormen.

Als geregistreerd therapeut is vergoeding mogelijk. Ik werk met de volgende werkvormen:

  • Cranio sacraal therapie
  • Familie opstellingen
  • Begeleiding
  • Mijn honden als spiegel en coach
  • Lichaamswerk

Mocht het vragen oproepen stel ze mij gerust. Mail me of bel me.

Over Yolande Oosterman | Westendorp

Mijn loopbaan begon ik als schoonheidsspecialiste. Van een kleine salon op een zolderkamer tot een groot sauna en beautycentrum opgebouwd.

Mijn interesse is altijd al in de holistisch mens geweest, hetgeen mij deed besluiten om mij meer te verdiepen in de psychologische processen van de mens (de persoonlijke groei en ontwikkeling).

Bij het ITIP (Instituut Toegepaste Integrale Psychologie) heb ik de driejarige opleiding gevolgd.
"Geweldloze Communicatie" en "Inzicht in je dromen".
Deze opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn voor mij een start geweest bij het completer krijgen van mijn mensbeeld. Daarmee helpen ze mij een dieper inzicht te krijgen in klachten en levensvragen van mijn cliënten.

Naast deze opleidingen heb ik praktijkervaring opgedaan in emotioneel lichaamswerk (4 jaar).

In 2003 ben ik de opleiding tot cranio sacraal therapeut gestart. En meteen mee aan de slag gegaan. Het was een gevoel van thuiskomen de werkvorm sluit volledig bij me aan en is meer dan een werkvorm het is een leefwijze.

Aansluitend ben ik de jaartraining gaan volgen vor opstellingen werk.

Speigeltraining met de hond.
Alle elementen bij elkaar maakt mij mogelijk om mijn werk te doen.

balans
Yolande Oosterman

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek