Mindfulness, labyrintwerk, meditatie, coaching, bezinningsdag,persoonlijke begeleiding (Vrouwen 45+) | Olburgen

In de prachtige rustige omgeving van Olburgen ligt aan de winterdijk 't Hofke.

Hier werk ik, vanuit de Triskel, met mensen die willen ontdekken wie ze in essentie zijn en voor wie bewustwording en persoonlijke ontwikkeling belangrijk zijn.

Een belangrijke doelgroep in mijn praktijk zijn vrouwen die in hun leven op een punt zijn waar ze stil willen staan bij wat het leven ze tot nu toe heeft gebracht, waar ze nu staan en hoe ze verder willen. Uit het hoofd en naar je hart, gevoel, intuïtie is hierbij belangrijk en daarbij met beide benen op de grond blijven staan ook. Mannen schroom niet.

Ik werk heel graag met vrouwen van 45 jaar of ouder, maar als je jonger bent en belangstelling hebt, maak een afspraak om kennis te maken en we zullen ervaren of het klikt. Een kennismakingsgesprek is snel geregeld. Dit betekent overigens niet dat ik niet met mannen wil werken, als het klikt is er een prima basis.

In mijn praktijk vindt de begeleiding op verschillende manieren plaats en ik gebruik daarbij verschillende activiteiten, afhankelijk van wat bij jou past. 

Naast het begeleidings- coachgesprek gebruik ik mindfulnessoefeningen en meditatie in het helpen. Ook het labyrint, dat symbool staan voor het levenspad, wordt ingezet waarin veel te ontdekken valt over jezelf en je huidige vragen. Ook kan een vingerlabyrint gebruikt worden waarmee je je eigen antwoorden probeert te vinden. 

Muziek is ook een instrument dat ik graag gebruik ter versterking van de oefeningen.

Over Tonny van Deudekom | Olburgen

Ik ben Tonny van Deudekom en samen met Janny Kuiper ben ik eigenaar van Mini-Camping 't Hofke. Daarnaast werk ik als coach en facilitator vanuit mijn praktijk De Triskel. Ik ben te typeren als vriendelijk, betrokken, eerlijk, opbouwend en eenvoudig.

In mijn werk streef ik naar kwaliteit en eenvoud en zoek ik aansluiting bij waar jij bent en naar toe wilt in je leven en/of werk. Cliënten ervaren bij mij betrokkenheid, warmte en de kwaliteit om tot de kern van je vraag te komen, waarmee je verder kan.

Het is het fijn met mensen te werken die vanuit eigen motivatie aan de slag willen en zich verder willen ontwikkelen of zinvol bezig willen zijn. Voor vrouwen blijk ik een goede gesprekspartner en coach, begeleider. Hun vragen zijn herkenbaar en liggen dicht bij mezelf.

Ik probeer authentiek te zijn en met bezieling te leven en te werken. Dat is ook wat ik jou wil bieden (meer vanuit je hart en energie en minder vanuit je hoofd). Bewust worden en stilstaan bij je eigen keuzes tot nu toe in je leven en/of werk zijn vaak belangrijke vraagstukken, maar ook: wie ben ik en wat wil ik met de rest van mijn leven of werk zijn terugkerende thema's.

Helper zijn bij overgangssituaties, de balans opmaken, je verhouden tot wat er is en nieuwe wegen inslaan op je weg zijn kernaspecten in het helpen.
In mijn werk heb met veel verschillende mensen gewerkt qua vragen, niveau, culturele en sociale achtergrond, leeftijd en persoonlijke omstandigheden.

Voor mijzelf is leren al belangrijk vanaf mijn 21e. De belangrijkste les toen was dat ik me bewust werd dat ik een ander niet naar mijn beeld hoef te vormen, maar dat het goed is dat de ander is wie zij is. Dat gold uiteraard ook voor mezelf.

Ik heb lastige ervaringen uit het verleden omgezet naar positieve mogelijkheden en kansen in het heden. Ik leer elke dag bij, maar ik leer ook veel af en blijf in beweging. Mijn overtuigingen en denkbeelden zijn in de loop der jaren bijgesteld en ik ben milder geworden naar mezelf en naar de ander. Ik probeer me bewust te zijn van oordelen en die los te laten.
Mijn werk is op locatie en ik heb ook een praktijkruimte aan huis. Met mensen werken doe ik binnen of buiten. Op mijn erf ligt een klassiek labyrint dat ik heel graag inzet bij het werken met mensen, maar ook een coachingsgesprek, al wandelend in de uiterwaarden van de IJssel, behoort tot de mogelijkheden. De meditaties en mindfulness bied ik aan in de yurt op het terrein.

Agenda DeTriskel

februari 2018

Mediteren - elke zondagochtend  en vanaf 1 april ook op woensdagavond  - vrije inloop

ZO 04 feb 10.30 uurMeditatieopen les
Mediteren - elke zondagochtend en vanaf 1 april ook op woensdagavond - vrije inloop

Mediteren met elkaar - geschikt voor iedereen die wil mediteren op een mooie lokatie en het gezamenlijke hierin waardeert. Geschikt voor iedereen die er voor kiest een moment van stilte en bezinning te nemen en meer in contact te komen met zichzelf.
DeTriskel
Tonny van DeudekomOlburgen

april 2018

Mindfulness basisprogramma : 8 dagdelen en een stiltedag

DO 05 apr 19.00 uurMindfulness & Compassiecursus
Mindfulness basisprogramma : 8 dagdelen en een stiltedag

Mindfulness training, leren met aandacht te leven en te doen. Het programma van Jon Kabatt-Zinn wordt gevolgd en de acht principes van mindfulness worden geoefend en ingezet naast alle meditatie- oefeningen en aandachtoefeningen met lichaam, adem ed.
DeTriskel
Tonny van DeudekomOlburgen
Bezinnings/stiltedag: thema de lente/voorjaar  ; ga mee in het ritme van de seizoenen

VR 06 apr 10.00 uurRetraitesretraite
Bezinnings/stiltedag: thema de lente/voorjaar ; ga mee in het ritme van de seizoenen

Vier keer per jaar wordt een bezinningsdag georganiseerd op t Hofke in Olburgen. De dag heeft het seizoen waar we in zijn als thema en er wordt stilgestaan bij wat dit seizoen op het moment van jou vraagt. 
DeTriskel
Tonny van DeudekomOlburgen

juni 2018

Bezinnings/stilte dag: thema de zomer, ga mee in het ritme van de seizoenen.

ZA 16 jun 10.00 uurRetraitesworkshop
Bezinnings/stilte dag: thema de zomer, ga mee in het ritme van de seizoenen.

Vier keer per jaar wordt een bezinningsdag georganiseerd op "t Hofke in Olburgen. Een dag helemaal voor jezelf, waarbij je de invloed van het seizoen meeneemt bij je eigen thema of vraag. Veel stilte en rust.
DeTriskel
Tonny van DeudekomOlburgen
Labyrint, symbool voor je levenspad: Maak kennismet  en ervaar!

ZO 17 jun 13.30 uurRituelen en Ceremoniesworkshop
Labyrint, symbool voor je levenspad: Maak kennismet en ervaar!

Het klassieke labyrint; een oud symbool dat staat voor je levensweg. De historie, de functie en werking en het zelf ervaren en maken van een labyrint staat centraal in deze workshop.
DeTriskel
Tonny van DeudekomOlburgen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek