1-op-1 coaching - lichaamsgericht & mindful | Zutphen

Herken je dit?

  • Zit je vaak in je hoofd en wil je meer contact met je lichaam, met je gevoel?
  • Loop je jezelf voorbij? Wil je daarin beter voor jezelf zorgen?
  • Heb je veel kritische stemmetjes en wil graag vriendelijker zijn naar jezelf en naar anderen?
  • Zeg je Ja terwijl je Nee bedoelt en wil je je grenzen duidelijker aangeven?
  • Je vraagt jezelf steeds vaker af “hoe wil ik verder?”

Vaak heb je al ervaren dat je er met denken en praten alleen niet uitkomt. 
Je ‘weet’ het wel, maar dan…?
Laat de wijsheid van je lichaam en je hart je leiden en laat oude (onbewuste) belemmerende patronen los.

Lichaamsgericht
Je lichaam weerspiegelt in houding, spieren, beweging en adem hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met wat je tegenkomt: 

Door meer contact met je lichaam te maken, krijg je meer contact met je gevoel, hart, en oorspronkelijke levendigheid. Het brengt je in contact met wat je wel en niet wilt, met wat voor jou wezenlijk is.

Mindful
 Als je bewust wordt en erkent wat er is – van moment tot moment – kun je beperkende overtuigingen en ‘patronen’  herkennen en loslaten. Dat geeft je meer helderheid en rust, en geeft je vertrouwen in je eigen wijsheid en zelfhelend vermogen.

Wil jij ook meer balans tussen je hoofd en je hart, anders omgaan met dingen en meer rust, ruimte, vertrouwen en energie ervaren?
Wees welkom en ervaar aan den lijve dat verandering mogelijk is.

Ans

Over Ans Hoogland | Zutphen

Leven is kostbaar! En dat heb ik aan den lijve ervaren. Mijn vader overleed toen ik nog heel jong was. Het maakte me al vroeg zelfstandig. Ik regelde en leefde mijn leven vanuit mijn hoofd, en voor voelen was er weinig ruimte. Ik belandde in drukke succesvolle banen en een gevuld sociaal leven.

Tot ik besefte dat dat me niet meer bevredigde. Dat de rek eruit was. En ik in een flinke burn-out belandde. Achteraf gezien was dat een zegen en een belangrijk keerpunt in mijn leven.

Deze burn-out was een pittige tijd, mijn hoofd wilde nog wel, maar mijn lijf zei HO. En ik begon te voelen… en daarmee smolt laagje voor laagje het sterke overleefpantser en het masker waarachter ik me onbewust verscholen had.

In dezelfde periode overleden een aantal dierbare naasten, waaronder mijn moeder en mijn broer. Hoe turbulent kan het leven zijn. Het leerde me de illusie van controle los te laten, mee te bewegen en te verbinden met dit moment. Er is nooit meer dan deze adem.

Na deze pittige en louterende periode sta ik heel anders in het leven. Lichaamswerk, Mindfulness en Dru Yoga hielpen mij om in mijn lijf te landen, in het moment te leven, en echt mezelf te zijn; dit zijn nu de 3 belangrijkste pijlers in mijn huidige werk.

In 2004 ben ik mijn bedrijf InnerPulse gestart, en begeleid ik met lichtheid, liefde en plezier mensen om te genieten van het leven vanuit ontspanning en vertrouwen. Met focus op wat echt wezenlijk is voor jou. En steeds vanuit de ervaring in dit moment, met je lichaam als thuisbasis in plaats van je vakantieadres.

Leven is immers te mooi om er door heen te racen of je zelf te verstoppen.

Agenda InnerPulse


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek