Intuitieve Trainingen | Zutphen

Een individueel traject doe je aan de hand van een leervraag, een thema. In het intake gesprek stellen we samen vast waar je naar toe wil met het traject. En hoe het traject er uit gaat zien. Meestal is het traject is een samenstelling van lessen, gesprekken, healings en readings. De trajecten worden uitgevoerd door de docenten van Intuitieve Trainingen.

Over Annelies Hupkes | Zutphen

Geïnspireerd door het leven geeft Annelies inhoud en vorm aan de organisatie en het curriculum van Intuitieve Trainingen. Daarin vindt ze de verbinding van spirituele informatie met het fysieke lichaam en met het dagelijks leven een voorwaarde. Haar werkwijze kenmerkt zich door helderheid, inzichtelijkheid, ruimte biedend en creativiteit. Ze nodigt uit tot groei en ontwikkeling. De lessen geeft ze samen met een geinspireerd team.

Als Annelies in 1986 haar opleiding tot reader en healer begint bij het CIO in Utrecht heeft ze haar doel en richting gevonden. Voor haar blijkt deze werkwijze alle aspecten van haar mens zijn aan te spreken.

In 1995 geeft ze voor het eerst les. Ze is laaiend enthousiast en is er niet meer mee opgehouden. Eerst bij het CICO in Utrecht. Later als directeur bij Intuitieve Trainingen waar ze leiding geven en les geven combineert.

Annelies geeft les in verschillende delen van de opleiding en in de workshops In verbinding met je lichaam, Sound & sexual energy, Ruimte voor vrouw zijn en de Vrouwen vervolg lessen.

Ook begeleidt ze individuele trajecten en geeft ze healings en readings.

De natuur is een grote bron van inspiratie voor haar. In dat kader is Annelies ook werkzaam als trainer bij Stichting NatuurWijs en het NatuurCollege. Hier leidt ze natuurgidsen op om kinderen en volwassenen op een intuitieve manier de natuur te laten beleven.

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek