Intuitieve Trainingen | Zutphen

Een individueel traject doe je aan de hand van een leervraag, een thema. In het intake gesprek stellen we samen vast waar je naar toe wil met het traject. En hoe het traject er uit gaat zien. Meestal is het traject is een samenstelling van lessen, gesprekken, healings en readings. De trajecten worden uitgevoerd door de docenten van Intuitieve Trainingen.

Over Intuitieve Trainingen | Zutphen

Bij Intuïtieve Trainingen zien we het leven als een groeiproces en geloven dat je dit zelf vorm en richting kan geven. Dat hebben wij namelijk zelf in onze opleidingen ervaren. Door terug bij onszelf te komen hervonden we onze vitaliteit en creativiteit. We hadden ineens weer energie over!

Dat gevoel willen we onze studenten laten ervaren in alle opleidingen, workshops en trajecten.

Intuïtieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuitieve opleiding, het verkort intuitief traject, de opleiding in aura- en chakra healing en reading en proces ondersteunende workshops.

Intuïtieve Trainingen is geregistreerd bij het centraal register kort beroepsonderwijs (crkbo). Dit betekent dat onze opleidingen als beroepsonderwijs kunnen worden aangemerkt voor werkgevers en zelfstandigen.

Agenda Intuitieve Trainingen

september 2018

Open Dag Intuitieve Trainingen

ZA 01 sep 10.30 uurEnergetisch werkopen dag
Open Dag Intuitieve Trainingen

Kom kennis maken met Intuitieve Trainingen. Middels korte uitleg en vooral veel ervaren door een open les en de mogelijkheid om een korte reading en/of healing te krijgen.
Intuitieve TrainingenZutphen
Basis intuitieve opleiding module 1

ZA 22 sep 10.00 uurEnergetisch werkopleiding
Basis intuitieve opleiding module 1

Heb de durf om jezelf een trimester lang in het middelpunt van jouw belangstelling te zetten. Om helder en duidelijk je plek in de wereld in te nemen. Vol zelfvertrouwen, stevigheid, compassie voor jezelf en de ander en met humor en lichtheid.
Intuitieve TrainingenZutphen

oktober 2018

Workshop In verbinding met je lichaam

VR 05 okt 19.00 uurEnergetisch werkworkshop
Workshop In verbinding met je lichaam

Om te komen tot je vrij voelen in je lichaam. Jouw lichaam geeft je de mogelijkheid om jezelf te verwezenlijken hier op deze aarde. Daar waar je geschiedenis de verbinding met je lichaam heeft beperkt breng je nu weer vrijheid en ruimte in.
Intuitieve TrainingenZutphen

november 2018

Ruimte voor vrouw zijn

ZA 03 nov 10.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Ruimte voor vrouw zijn

Voor vrouwen die hun vrouwelijke kracht willen leven en inzetten in het dagelijks leven. Die bewustzijn willen ontwikkelen op wat hun eigen vrouwelijke energie inhoudt. Om een heel eigen manier van vrouw zijn te ontwikkelen.
Intuitieve TrainingenZutphen
Workshop Emoties

ZA 17 nov 10.00 uurAcupunctuurcursus
Workshop Emoties

Vaak identificeer je je met emoties. Je bent bang, verdrietig, vrolijk of woedend. In deze workshop onderzoek je de mogelijkheid om een emotie te hebben in plaats van dat je de emotie wordt.
Intuitieve TrainingenZutphen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek