Praktijk Beter in Balans voor persoonlijke begeleiding | Westendorp

  • Voel je dat je heel gevoelig ben?
  • Zeggen ze dat je ADHD heb?
  • Heb je fysieke klachten?
  • Of emotionele vragen?

Je lichaam liegt niet. Om te ontdekken wat je lichaam je wil vertellen gaan we samen op ontdekking.

Zijn wie je bent – Leef wie je bent.

Vanuit mijn hooggevoeligheid en mijn intuïtie en opgedane kennis stem ik af op de cliënt en de situatie. Door de jaren heen heb ik opleidingen gevolgd en werkervaring opgedaan.

Graag werk ik met kinderen die een etiket hebben gekregen. Waar ze meestal zelf niets mee kunnen. Zo werk ik voorbij het label. Door een combinatie aan te bieden van inzicht en lichamelijke hulp via de volgende werkvormen.

Jongeren en volwassenen zijn eveneens van harte welkom.

Als geregistreerd therapeut is vergoeding mogelijk. Ik werk met de volgende werkvormen:

  • Cranio sacraal therapie
  • Familie opstellingen
  • Begeleiding
  • Mijn honden als spiegel en coach
  • Lichaamswerk

Mocht het vragen oproepen stel ze mij gerust. Mail me of bel me.

Over Yolande Oosterman | Westendorp

Mijn loopbaan begon ik als schoonheidsspecialiste. Ik heb van een kleine salon op een zolderkamer een groot sauna en beautycentrum opgebouwd.

Ik was altijd geïnteresseerd in de hele mens, hetgeen mij deed besluiten om mij meer te verdiepen in de psychologische processen van de mens (de persoonlijke groei en ontwikkeling).

Bij het ITIP (Instituut Toegepaste Integrale Psychologie) heb ik de driejarige opleiding gevolgd. Ook volgde ik trainingen "Geweldloze Communicatie" en "Inzicht in je dromen". Deze opleidingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ze zijn voor mij een start geweest bij het completer krijgen van mijn mensbeeld. Daarmee helpen ze mij een dieper inzicht te krijgen in klachten en levensvragen van mijn cliënten.

Naast deze opleidingen heb ik praktijkervaring opgedaan in emotioneel lichaamswerk (4 jaar).

Ik heb de opleiding tot cranio sacraal therapeut gevolgd. Enige jaren geleden kwam ik hiermee in aanraking. Het sloot exact aan bij waar ik toen mee bezig was en het gaf me een gevoel van thuis komen.

Balans
Yolande Oosterman

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek