samen met honden, dichterbij jezelf komen | Drempt

Jelien Lammers coacht, samen met haar honden als co-coach, een ieder die meer wil leren vertrouwen op zichzelf en zijn eigen kracht en kwaliteiten.

Door het samenzijn en het samenwerken met honden word je in korte tijd een boel bewust. Honden reageren sterk op onze non-verbale houding en energie. Dit maakt dat zij met hun gedrag verborgen (helpende of niet-helpende) gedachtes en overtuigingen spiegelen. Je merkt direct door het contact met de honden op welk moment je in je kracht staat en wat er gebeurt wanneer je dit verliest.

Tijdens de coaching is er alle ruimte voor inzicht, vertrouwen, openheid en mildheid naar jezelf. Daarnaast wordt er gewerkt in een ontspannen sfeer en gaat het vooral om het doen en ervaren. Dit maakt de coaching krachtig, effectief en ervaringsgericht.

Over Jelien Lammers | Drempt

Weten wat je wilt. Durven wat je wilt. Doen wat je wilt!

Mijn missie is dat een ieder mag zien en voelen hoe mooi hij/zij is, zonder oordelen of invloeden vanuit eerdere ervaringen of de omgeving. Dicht bij jezelf kunnen en mogen blijven. Groeien in weten wat je wilt, durven wat je wilt en doen wat je wilt. Zodat je lekker in je vel kunt zitten en vol vertrouwen je eigen weg kunt gaan.

Mijn eigen pad

Zelf heb ik hierin ook een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Deze ontwikkeling begon voor mij tijdens de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, maar is pas echt helder geworden op het moment dat ik de eerste hond in mijn leven kreeg. Mooie Mosha, met haar stoere uiterlijk en zacht karakter heeft me veel inzicht gegeven. Ze confronteerde mij met mijn eigen grenzen, verwachtingen en perfectionisme. Ze ontsloot wat dichte deuren, deuren die mij weer zicht gaven op wat ik echt wilde en hoe ik zo dicht mogelijk bij mijzelf kon blijven.

Waardevolle aanvulling

Via het onderwijs, waar ik met veel plezier als docent Pedagogiek heb gewerkt, ben ik steeds meer mijn eigen weg gaan bewandelen waardoor Boel Bewust is ontstaan. Met de komst van dalmatiër Dex kreeg ik er een prachtig gestippeld maatje bij. En ook Dex leert mij weer een heleboel. Andersom, ondersteboven, links waar je rechts wilt… Hij laat zien hoe vrij en vol het leven gewoon is, wat je ook doet!

Wederzijds respect

In het contact met mensen en met dieren is voor mij de basis het wederzijdse respect. Respect voor het unieke van de ander, de krachten en kwaliteiten kunnen en willen zien. Dit maakt ook dat het contact met de honden binnen de coaching open en vrij is. Een ieder mag zichzelf zijn, met zijn mooie en wellicht in eigen ogen, minder mooie kanten.

Mens & dier mogen zichzelf zijn

Doordat honden mijn belangrijkste collega’s zijn wil ik daar goed voor zorgen. De kennis als instructeur hondentraining bij Paws4Fun geven mij ruimschoots ervaring en input voor het welzijn van de honden binnen de coaching. En zo is inmiddels ook het aanbod voor professionals erbij gekomen. Daarmee wil ik graag delen en bijdragen in dit mooie vakgebied van Animal Assisted Interventions, zodat een ieder, mens én dier, zichzelf kan zijn.

 

Boel Bewust
Jelien Lammers

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek