Parabool - organiseert lezingen, workshops en belevingsavonden. | Hengelo

Parabool heeft als doelstelling om maandelijks informatieve lezingen, workshops en belevingsavonden te organiseren om meer kennis en inzicht te krijgen voor persoonlijke groei en bewustwording. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Leden hebben gratis toegang en bezoekers betalen een kleine bijdrage.

Onze avonden zijn informatief en zoveel mogelijke interactieve. Afhankelijk van het hoofdthema worden de bezoekers uitgenodigd om mee te doen met een onderdeel. Dat kan uiteen lopen van een geleidemeditatie tot oefeningen met de gehele groep.

Ons seizoen loopt van september tot en met juni van het daarop volgend jaar. Hiervoor hebben we 10 openbare avonden. Deze avonden vinden altijd plaats op de 2e woensdag van de maand in één van de twee locaties in Zelhem waar we over kunen beschikken. Hoofdlocatie is Ellens Zalen en de grotere belevingsavonden worden georganiseerd in het Union Muziekgebouw. In ons programma wordt de betreffende locatie per avond aangegeven.

Daarnaast hebben we halverwege het seizoen nog een ontmoetingsavond. (in januari-februari) Een bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Daarbij hebben enkele leden de mogelijkheid om zich zelf en hun activiteiten te promoten in een soort van beursopstelling.

Door lid te worden van vereniging Parabool ontvangt u:

  • een abonnement op het totale programma van de 10 openbare avonden,
  • 1 extra ledenavond,
  • ontmoetingsavond,
  • Uw lidmaatschapkaart is overdraagbaar. Iemand anders mag op uw kaart gratis naar een avond.

Op onze website onder de knop van lidmaatschap vindt u meer informatie.

Over Parabool | Hengelo

Parabool is een vereniging, opgericht in 1997. Gestart in Doetinchem zijn we via Terborg uiteindelijk terecht gekomen in Zelhem. Daar wij geen eigen gebouw tot onze beschikking hebben worden de avonden gegeven bij Ellens Zalen. Voor de speciale belevingsavonden (liggen en ruimte om te bewegen) maken we gebruik van het Union gebouw.

Eén van de doelstelling is om de avonden zo laagdrempelig mogelijk te houden. Dat wil zeggen dat we trachten sprekers uit te nodigen die in begrijpelijke taal hun onderwerp presenteren. Het liefst interactief om de bezoekers zoveel mogelijk erbij te betrekken.

Het ledenaantal van de vereniging is tot 2015 vrij constant geweest. Echter vanaf najaar 2015 heeft er een hele grote groei plaats gevonden. De aandacht en bewustwording voor de georganiseerde onderwerpen neemt toe.

Ook de kosten om een avond te bezoeken zijn hierop aangepast. Wij houden hierbij ook rekening met de jeugd. Zo zijn de avonden uiteindelijk voor iedereen toegankelijk.

Vereniging Parabool
Parabool

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek