Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf! | Zutphen

Mijn verlangen is om mensen in contact te brengen met hun werkelijke Zelf. 

Zich te laten her-inneren wie ze in essentie Zijn. 

Mijn praktijk is een fijne plek waar even niets hoeft en waar je stap voor stap, in je eigen tempo thuis mag komen bij je zelf. Het gaat voor mij over samen zijn, eigenlijk vormloos, juist dat er even niets hoeft. 

Binnen mijn praktijk geef ik verbonden ademhalingssessies in combinatie met stem en 'emotioneel' lichaamswerk. Vanuit eigen ervaring is deze vorm van verbonden ademen, expressie geven en nabijheid als een bewustzijnsreis en precies afgestemd op het moment waar jij staat in jouw leven zodat wat gezien wil worden naar het licht kan komen.

De sessies duren ca. 1,5 uur met intake, ademen, relaxfase en natake.

Luisteren naar jou en contact maken met wat er op jouw bewustwordingspad gezien wil worden.

Naast de steun die ik binnen mijn praktijk aanbied geef ik een aantal keren per jaar een lezing in Zutphen. De onderwerpen zijn verschillend maar de relatie is er altijd naar bewustwording. Dit om ons zelf te he-rinneren wie wij werkelijk zijn.

Naast mijn eigen praktijk ben ik als assistent werkzaam bij Casa da Luz - Ayahuasca Nederland. 
Het is een liefdevolle plek waar de ruimte in een veilige bedding geboden wordt om een innerlijke reis te maken in de combinatie van emotioneel lichaamswerk en Santo Daime.

Over Raymond Fränzel | Zutphen

Ik denk dat mijn waarde onder andere ligt in het feit dat ik breed opgeleid ben en tot mijn 40e vol in de materie en als zelfstandig ondernemer in het bedrijfsleven heb gestaan.

Na mijn 40e nam mijn voldoening en energie af en ging ik mijzelf steeds meer afvragen van wat ik hier doe op aarde en waar ik aan bijdraag. Als een soort innerlijke roep die steeds hoorbaarder werd ook omdat mijn oude patronen en gedragingen mij steeds moeizamer afgingen.

Uiteindelijk ben ik in een soort bewustzijnsachtbaan terecht gekomen en ben ik met evenveel drive en passie dit pad op gegaan om uiteindelijk steeds meer thuis te komen in mijzelf en daarmee zicht te krijgen op het mysterie van het leven en mijn levensopdracht.

Het gaat voor mij over een levende verbinding tussen de geestelijke en stoffelijke materiele wereld. Voor mij persoonlijk een enorme rijkdom dat deze gevoelens in mij ontwaken en ik ben hier heel dankbaar voor.

Van steun kan het zijn dat ik de taal van beide werelden, zowel de zakelijke als de spirituele versta en hier een brug kan slaan.

Ik heb echt gekozen en op mijn pad heb ik veel steun mogen ervaren, en nog, van mensen die mij voor zijn gegaan op hun eigen pad met hun eigen thema’s en levensopdracht. ​

Het is een pad waar je diep van binnen een weet van hebt…

Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond Fränzel

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek