Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf! | Zutphen

Coaching naar Rust en Vrijheid voor het Bedrijfsleven en Bewustzijnszoekers

Mijn missie is om mensen te steunen en te begeleiden zodat zij zichzelf weer kunnen herinneren!

  • 1:1 sessies in combinatie met Ademwerk                                                                                                                                                                                         
  • Herinneringsweekenden in de Natuur

Weet jij wie jij bent? Leef jij jouw Leven? Zoek jouw pad en ga er voor, jij bent welkom!

Samen zijn in de natuur en met een lach. Oude patronen en overtuigingen zullen naar het licht komen zodat jij je stap voor stap kan herinneren wie jij ten diepste bent en daarmee zicht krijgt op de bedoeling van het Leven en jouw Levensopdracht.

​Binnen mijn praktijk geef ik verbonden ademhalingssessies in combinatie met stem, beweging en lichaamswerk. 

Vanuit eigen ervaring is deze vorm van verbonden ademen, expressie geven en nabijheid als een bewustzijnsreis en precies afgestemd op het moment  waar jij staat in jouw leven zodat wat gezien wil worden naar het licht kan komen.

​​De sessies duren ca. 1,5 uur met intake, ademen, relaxfase en natake.

​​In de rust en overgave van ons samenzijn zal de 'vorm' zich aandienen die op dat moment passend voor jou is en hierin staat jouw vraag of zoektocht centraal.

​Binnen mijn praktijk gaat het vooral over voelen, het doorvoelen in plaats van het mentaal te willen snappen en verklaren. Wij zijn het voelen verleerd en hier zit een opening om thuis te komen in ons zelf.

Ook jongvolwassenen zijn van harte welkom met hun vragen en gevoelens.

Over Raymond Fränzel | Zutphen

Mijn naam is Ray en waar ik blij van word is om samen te zijn met een lach en in de natuur. Ik heb vertrouwen in het leven, ben moedig en heb daadkracht en wil mijn potentieel ten volle leven.

​Rond 2014 heb ik 'gekozen' om mijn leven een andere wending te geven. Vragen als 'waar ben ik mee bezig en waar draag ik aan bij?' kwamen voorbij en ik haalde geen voldoening meer uit mijn manier van leven en terwijl ik dit altijd met zoveel plezier heb gedaan en hier ook zo dankbaar voor ben.

Ik ben mij bewust geworden dat het dit gaat over een weg van buiten naar binnen. Van waarden buiten mij, zoeken naar voldoening, naar waarden binnen in mij die mij vrijheid en rust geven. Het gaat in essentie over het mysterie van Leven.

Vanuit een religie overstijgende visie heb ik een heldere en scherpe blik en visie over de zin van ons aardse bestaan.

Mijn ‘kracht’ ligt onder andere in het feit dat ik breed opgeleid ben en tot mijn 40e vol gas in de materie en het bedrijfsleven gestaan heb. Ik ken deze wereld en weet dus ook wat deze vraagt.

​Na mijn 40e ben ik met evenveel drive en passie het bewustwordingspad opgegaan om uiteindelijk mijn levensopdracht te vervullen en dat is om mensen zichzelf te laten her-inneren wie zij ten diepste zijn. Graag deel ik dan ook wat ik mij de laatste jaren eigen heb gemaakt.

Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond Fränzel

Bewust Achterhoek

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek