Mooie Bewust Deals! - Inspiratiewandeling - Netwerklunch - Agenda

Heb je een mooie zomer (gehad)? En nu weer zin om in actie te komen?

Het verbaast mij ieder jaar weer dat ik eind augustus zoveel meer geinspireerd en gemotiveerd ben om in beweging te komen, dan in de maand juli. Terwijl het heel logisch is dat na een tijd van ontspanning er weer meer energie is.

Als je uitgaat van de seizoenen zou je juist in de winter 'moeten' rusten en bezinnen, om in de lente te zaaien, in zomer te kunnen bloeien, en in de herfst te oogsten. Maar ik heb me er inmiddels bij neergelegd dat het in onze maatschappij niet heel makkelijk is die seizoenen te volgen en dat ik ook in de zomer veel behoefte heb aan 'even niets'. Ik neem dus ook gewoon twee keer per jaar een langere time-out!

Mocht iemand een goed artikel tegenkomen over dit onderwerp, of er zelf iets over willen schrijven, laat het weten via info@bewustachterhoek.nl. Dan plaats ik het in een volgende nieuwsbrief. Ik vind het een reuze interessant onderwerp.

En omdat het einde van de zomer nadert gaan onze kinderen ook weer naar school. Voor degenen die nu al opzien tegen het maken van huiswerk staat er een mooie Bewust Deal in deze nieuwsbrief. Ook voor de volwassen onder ons die inspiratie zoeken zijn er mooie Deals. En veel fijne activiteiten in een mooi gevulde agenda.

Ik wens je een mooie september maand en veel plezier met alles wat je doet!

In deze nieuwsbrief:

  • Drie mooie Bewust Achterhoek Deals!
  • Wandel mee op zaterdag 7 september in Wichmond
  • Ontmoet collega ondernemers tijdens de netwerklunch op 12 september
  • Agenda voor september en oktober

Bewust Deals: Aanbiedingen voor bewust, gezond & duurzaam leven

Bewust Deals zijn aanbiedingen van aangesloten professionals die slechts gedurende een aantal weken geldig zijn. 

Voor scholieren van 14 jaar en ouder die niet van huiswerk maken houden of er moeite mee hebben is er de komende weken een heel mooi aanbod. Leer in een privéles met leraar studievaardigheden Will Brugman hoe je op een fijne en effectieve manier kunt leren. Dat gaat je veel minder stress opleveren! Lees snel verder.

Ook kun je tot 9 september nog gebruik maken van de Deal voor een kennismakingsworkshop autobiografisch schrijven tegen gereduceerd tarief. Ga je liever 1 op 1 in gesprek met Lieke dan kun je nu tegen een sterk gereduceerd tarief een inspiratie coach sessie boeken met haar.

Inspiratiewandeling zaterdag 7 september in Wichmond

Bewust Achterhoek organiseert regelmatig een inspiratiewandeling voor jou en andere mensen die bewust, gezond en duurzaam willen leven in de Achterhoek.

Op zaterdag 7 september wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden in natuurgebied Hackfort bij Vorden. Annemiek heeft een praktijk voor wandelcoaching in Wichmond, De Gouden Wandeling.

We vertrekken om 10 uur vanaf de parkeerplaats van Koffiehuis Magdalena aan de Vierakkersestraatweg 37 in Vierakker. Lees hier meer over de wandeling en het reserveren van je plek.

Netwerklunch bewuste ondernemers/professionals 12 september

We weten dat ook veel bewuste en duurzame ondernemers en professionals deze nieuwsbrief lezen. 

Dus ben jij zelf ondernemer of professional en vind je het leuk om collega's uit de Achterhoek te ontmoeten? Kom dan een keer naar een netwerkbijeenkomst of netwerkcafé.

Op donderdag 12 september organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met aangesloten aanbieder Ans de Graaf van Centrum Rezonans in Warnsveld een gezellige netwerk lunch, speciaal voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders èn belangstellende bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek.

De lunch is tussen 12 en 14 uur en deelname kost 17 euro.

Lees hier meer over de netwerklunch en vraag je bevriende collega's ook mee. Even aanmelden is fijn!

In deze nieuwsbrief vind je ook nog de agenda voor de komende twee maanden. Het najaar breekt aan en dat staat garant voor een mooi aanbod aan workshops, lezingen en andere activiteiten van onze aangesloten aanbieders.

Je vindt de actuele agenda altijd op onze website.

Dankjewel voor je belangstelling en graag tot over twee weken!

Warme groet,

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek


Vind je deze nieuwsbrief leuk om te lezen? Stuur 'm door!
En heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? En je vind 'm leuk? Schrijf je hier in en ontvang 'm voortaan ook!
Wil je de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen schrijf je dan uit via de link onderaan.

Agenda overzicht september en oktober 2019