Almara Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijze | De Steeg

In mijn praktijk Almara bied ik specialistische natuurgeneeskundige zorg bij uiteenlopende klachten bij acute en chronische ziektes. Het is mijn missie om mensen te helpen hun kwaliteit van leven terug te winnen. Dit doe ik door de oorzaak van ziekte op te sporen en te behandelen. Ik richt mij hierbij op een totale aanpak waarbij ruimte en aandacht voor de mens en zijn klachten centraal staan.

Hiervoor heb ik een 5-jarige HBO studie op de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem afgerond en neem ik regelmatig deel aan nascholingen en cursussen op mijn vakgebied. Met mijn ervaring als therapeute en de ondersteuning van een medisch diagnostisch apparaat, irisdiagnostiek, ooracupunctuur, kruidentherapie, advies over voeding en doelgerichte oefeningen voor meer innerlijke rust en kracht kan men zorgvuldige natuurgeneeskundige adviezen en behandelingen in mijn praktijk verwachten.

Over Anna Hoekstra-Bernhardt | De Steeg

Mijn naam is Anna Hoekstra-Bernhardt. Ik ben in Duitsland geboren en getogen maar sinds 2001 woon ik met veel plezier in Nederland. In Duitsland heb ik aan de universiteit in Berlijn literatuurwetenschappen, geschiedenis en pedagogiek gestudeerd. Maar mijn hart lag altijd ook bij de natuurgeneeskunde, die in Duitsland een lange traditie heeft, heel bekend is en veel toegepast wordt.

Toen ik naar Nederland kwam kon ik mijn droom vervullen om natuurgeneeskunde te studeren. Mijn 5 jarige opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeute heb ik op de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Arnhem (HvNA) afgerond. Sindsdien kan ik het beste van beide studies en mijn ervaringen samenvoegen: als natuurgeneeskundige in mijn eigen praktijk en als trainer/coach deel ik mijn kennis en ervaring in cursussen en consulten graag met anderen.

Almara Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijze
Anna Hoekstra-Bernhardt

Bewust Achterhoek

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek