Jan Willems Natuurgeneeskundig / Energetisch Therapeut en Life Coach | Halle

In mijn werk als therapeut ontmoet ik meestal mensen waarbij de reguliere gezondheidszorg onvoldoende resultaat heeft opgeleverd of er geen behandeling of medicatie meer mogelijk is om tot een betere levenskwaliteit te komen. Mijn behandelingen zijn gericht op problemen van fysieke als ook psychische oorsprong.

Daarnaast maak ik mij sterk als coach om problemen samen aan te pakken die te maken hebben met je persoonlijke ontwikkeling en de communicatie naar anderen.

Kijk voor meer info op mijn site.

Over Jan Willems | Halle

Ik heb altijd gewerkt als commercieel manager in het bedrijfsleven en op een gegeven moment kwam ik erachter dat het werken met mensen mij meer voldoening gaf.

Na de nodige opleidingen ben ik gaan werken als therapeut en coach. Sinds 1987 heb ik een praktijk en sinds 2003 woon ik in de achterhoek waar ik mijn praktijk aan huis heb.

In 2015 heb ik een extra HBO-opleiding gevolgd die mij verder heeft gebracht in de professionalisering als CAM-Therapeut, waarbij de vergoeding in de toekomst door de zorgverzekeraar gegarandeerd is, mits u daarvoor verzekerd bent.

Ik doe mijn werk met veel plezier en overtuiging waarbij ik nuchter tot de kern kan doordringen op weg naar het oplossen van uw aandoening. Tevens begeleid en coach ik mensen met persoonlijke problemen en creëer ik een nieuwe weg voor nieuwetijdskinderen en HSP-mensen. [endif]


Foto 1 Jan Willems Foto 2 Jan Willems Klik om te vergroten

Jan Willems

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek