Bach Bloesem Remedies, (edel)stenen, meditatie voor fysieke, emotionele en psychische gezondheid. | Doetinchem

Inspiratie

De belangrijkste bron van Inspiratie in mijn werk en leven is voor mij de Natuur met al haar geschenken; de bomen,de planten, de (edel)stenen en mineralen, de elementen, de dieren. De natuur geeft ons alles wat wij nodig hebben in haar meest zuivere vorm, om ons te kunnen ontwikkelen, te voeden en onszelf te helen. Mijn intentie is om de mens bewust te maken en te helpen het zelfgenezend vermogen te herstellen en te versterken. Hierbij maak ik onder meer gebruik van:

Bach Bloesemremedies, Edelstenen en mineralen, Meditatie en Heldere inzichten

 

De genezende werking

Het unieke van de Bachbloesemremedies is dat zij niet werken op specifieke lichamelijke ziektesymptomen, maar op de mens zelf. Door langdurig bestaande angsten, zorgen, stress, boosheid of neerslachtigheid wordt de vitaliteit van de mens uitgeput. Hierdoor verliest het lichaam zijn natuurlijke weerstand en is het een makkelijke prooi voor infecties en ziekten, hetgeen kan leiden tot langdurige ziekten en slepende kwalen. Bachbloesemremedies herstellen het emotionele en psychische evenwicht van de mens, waardoor vele fysieke klachten verdwijnen.

 

Bach Bloesem Remedies zijn zeer effectief bij:

  • angsten en paniek
  • moedeloosheid en depressiviteit
  • onzekerheid en besluiteloosheid
  • eenzaamheid en teruggetrokkenheid
  • overgevoeligheid
  • overspanning en onverdraagzaamheid
  • vermoeidheid en concentratieproblemen

Edelstenen en mineralen

Werken met de kracht van edelstenen en mineralen is een zachtaardige manier van geneeskunde, waarbij de energie van de stenen wordt gebruikt om het evenwicht te herstellen en te harmoniseren. Dit kan in de mens zelf zijn, maar ook in de omgeving waarin de mens zich bevindt.

 

Over Adelaine Legters | Doetinchem

De komst van mijn kinderen heeft een totale wending in mijn leven gebracht. Alles was opeens minder vanzelfsprekend en vroeg om een meer flexibele en open instelling. Gezondheid en welbevinden werden prioriteit nummer één, zowel voor de kinderen als voor mijzelf. Het vinden van een goede balans tussen werk, kinderen en ontspanning was een hele klus en vergde jaren. Maar het heeft mij uiteindelijk veel dichter bij mijzelf gebracht, met meer vrede en vreugd in mijn hart.

Mijn werk als intercedente bij Randstad Uitzendbureau in de jaren '90 maakte destijds al heel helder dat werken met mensen mijn passie is. Ik vond het heerlijk om mensen te leren kennen en te bemiddelen in het vinden van een juiste werkplek, een plek waar de mens zich prettig voelde. Het verlangen bestond echter al langer om op een dieper en persoonlijker wijze met mensen bezig te zijn.

Na mijn opleiding als Journey (helende reis) therapeut, ben ik in 20met een eigen praktijk begonnen. Ik ben mij verder gaan bekwamen in numerologie, energiewerk, boeddhisme, sjamanisme, de kracht van gedachten, familieopstellingen, yoga, bewustzijnswerk, de helende werking van edelstenen en mineralen en de Bach Bloesemremedies.

In mijn praktijk is het uitgangspunt een omgeving waarin de mens tot rust kan komen en zichzelf kan zijn.

Agenda AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder


Professionals in de categorie Kinderen-Ouders

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek