Als artsen je zeggen "Daar moet je mee leren leven" kom dan eens met mij praten. | Groenlo

In mijn praktijk VitaalTotaal zet ik me in voor met het welzijn en de gezondheid van mensen. Volgens mij zijn welzijn en gezondheid in hoge mate afhankelijk van bewustzijn. Vaak is het bewustzijn van mensen met lichamelijke klachten door onze westerse samenleving in een verkeerde richting ontwikkeld door onjuiste informatie. Daardoor staan gezondheid, levenskracht, levenslust en welzijn sterk onder druk.

Ik maak gebruik van natuurlijke methoden zoals Cranio Sacraal en coaching om (weer) het juiste spoor (terug) te vinden. Vaak is het goed om een nieuw spoor te creëren, omdat het oude niet langer voldoet.

Wij mensen zijn een groot wonder met een enorme intelligentie. Ook elke individuele cel is erg intelligent. Dit en ons zelfherstellend vermogen is de basis van de behandelingen. Ik behandel de oorzaak van de klacht. Pas als de oorzaak is opgelost zal de kwaal kunnen genezen. Vaak wordt een lichamelijke klacht veroorzaakt door een emotioneel probleem of een beperkende onbewuste overtuiging.

Ik heb mijn opleiding Cranio Sacraal gevolgd bij de  Etienne Peirsman (PCSA) te Bussum. Daarnaast heb ik de opleiding Cranio Sacraal Biodynamics gevolgd bij het Wellness Institute New York van Roger Gilchrist.  Ik heb ook veel aanvullende studies gedaan, zoals PSYCH-K en Medical Taping.

Ik behandel mensen als één geheel en maak gebruik van het zelfherstellend vermogen, de intelligentie van ons lijf en de levenskracht van jou als mens waardoor zogenaamde medische wonderen normaal zijn.

Als artsen zeggen "Daar moet je mee leren leven", kom dan eens met mij praten.

Aloha Roy

Over Roy van de Geer | Groenlo

VitaalTotaal praktijk voor Cranio Sacraal en Coaching
Roy van de Geer

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek