De Kruudhof cursus- of praktijkruimte | Halle

Het Kruudhofgebouw is een cursusgebouw, duurzaam gebouwd van strobalen, hout en leem. In dit gebouw zijn twee ruimten te huur, die voor uiteenlopende activiteiten gebruikt kunnen worden.

Op de begane grond bevindt zich een kookstudio, zeer geschikt voor workshops of activiteiten met een groep tot 25 personen. De kookstudio is volledig ingericht met fornuis, oven, pannen, serviesgoed en alles wat je nodig hebt om met een groep mensen te koken. De openslaande deuren geven toegang tot het terras in de boomgaard.

Het is ook mogelijk de kookstudio te huren, zonder gebruik te maken van de keuken.

Op de eerste verdieping vind je een ruimte lichte groepsruimte, ideaal voor workshops en cursussen met een groep tot 12 personen, als atelier of als praktijkruimte. De grote ramen bieden een weids groen uitzicht over het boerenland.

De buitenruimte staat ook tot je beschikking, met een grote moestuin, een boomgaard, kruidentuin en vogelbosje. Je kunt heerlijk over het terrein struinen, je terugtrekken op een stil plekje onder een boom of juist met een groep bezig gaan in het groen.

Ben je op zoek naar ruimte voor een activiteit? Vraag naar de mogelijkheden.

Over Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof | Halle

Ooit begonnen als hobby tuinders op een bio-moestuincompex zijn we na veel ontwikkelingen de Kruudhofpluktuin gestart. Alles wat we nu weten over moestuinieren is door zelfstudie geleerd. Nog steeds blijven we nieuwsgierig naar nieuwe inzichten en passen die ook toe als wij die interressant en nuttig vinden. Mulchen, permacultuur, diversiteit zijn de trefwoorden waarmee wij werken. Wij vinden het zeer belangrijk dat de bodem van onze tuin goed verzorgt wordt en dat ook daar een zeer divers leven zich ontwikkelt.   Het werken op de tuin is boeiend en afwisselend en verveelt nooit.

Al het plantgoed kweken we zelf op. Op die manier bepalen we zelf wat er staat op de tuin en kunnen we ook de minder gangbare groenten telen en oude rassen in stand houden. Alle zaad is biologisch en ook de potgrond is verantwoord ( zonder turf). 

Agenda De Kruudhof


Foto 2 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 3 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 4 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 7 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 8 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Foto 9 Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof Klik om te vergroten

De Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek