Voor teams en organisaties: Samen werken aan mooie oplossingen en resultaten | Lochem

Werk je in een mensgerichte organisatie en zoek je een projectcoördinator of interim manager op het gebied van bewustwording, kwaliteitsverbetering, verandering, communicatie, effectiviteit, vitaliteit, voeding en/of duurzaamheid? Ik ben beschikbaar voor tijdelijke (6-12 maanden) opdrachten van 1 tot 4 dagen per week.

Mijn verlangen is om gebruik te maken van mijn emotionele en analytische vaardigheden, mijn opmerkzaamheid, mijn oplossend vermogen en mijn verbindend vermogen. Om met deze kwaliteiten projecten of teams te leiden, samen met anderen tot passende oplossingen te komen en gewenste resultaten te bereiken. Ik maak graag oprechte verbinding te maken met collega’s en betrokkenen, zodat iedereen zich gezien voelt en zich kan ontplooien.

Een opdrachtgever zei eens over mijn manier van werken: “Jouw kern is dingen in beweging krijgen. Dat doe je op een specifieke manier. Je schudt ergens een blaadje in de boom en vervolgens gaat die beweging via de takken door de hele boom.” 

Mijn ervaring als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie en als ondernemerscoach en -trainer en als coördinator van Bewust Achterhoek, maken, in combinatie met mijn technologische en bedrijfskundige opleidingen, dat ik een kei ben in organiseren en heel goed zaken op een rijtje kan zetten en kan verduidelijken. Samen met collega's en betrokkenen werk ik daarom graag aan het vinden van passende oplossingen en bereiken van gewenste resultaten.

Wil je contact leggen met me of denk je dat ik iets voor jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail me! Ik maak graag kennis met je.

Over Saskia Juijn | Lochem

In de eerste 13 jaren van mijn loopbaan was ik werkzaam als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie in Nieuw-Zeeland en in Nederland. Ik heb daarom ruime ervaring met operationele, logistieke en administratieve processen.

De afgelopen 13 jaar heb ik, als zelfstandig coach en trainer, veel zelfstandig professionals geleerd hoe ze succesvol kunnen ondernemen op de manier die bij hen past. En ik heb zelf geleerd om ondernemer te zijn, een enorme leerschool! In 2013 heb ik Bewust Achterhoek opgericht, het platform waarop dit profiel staat. Per 1 januari 2020 heb ik Bewust Achterhoek overgedragen aan Athilde Whyte en Tineke Veenstra. Ook besloot ik in het voorjaar van 2020 te stoppen met mijn coaching praktijk omdat mijn wens is om weer binnen organisaties te werken.

Ik doe mijn werk altijd met bezieling en aandacht. Ik ben doortastend en transparant en houdt van duidelijkheid. Ik geef aandacht aan dat wat aandacht nodig heeft. Op deze manier breng ik mensen in beweging, maak ik dingen gemakkelijker en plezieriger en stel ik orde op zaken. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en wil graag groeien. En mensen en organisaties helpen om ook te groeien. 

Naast mijn werk houd ik van wandelen in de natuur, van tennissen, lezen (liefst liggend in mijn hangmat), zingen, van mountainbiken met mijn zoon en van samen zijn met vrienden en familie. Ik woon op een groene plek in Lochem, samen met mijn zoon van 11 en onze twee katten Binkie en Buurman. Ik ben 51 jaar.


Foto 5 Saskia Juijn Foto 6 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Saskia Juijn - Projectcoördinatie en Interim Management
Saskia Juijn


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!