Permacultuur-tuin Lief Lekkerland | Lochem

Op 7 mei 2016 gingen 4.000 plantjes de aarde in. Zes weken later vierden we onze eerste oogst! Inmiddels delen we onze wekelijkse oogst met steeds meer enthousiaste leden van de tuin. 

Als lid van permacultuur-tuin Lief Lekkerland deel je niet alleen wekelijks mee in de oogst, je kunt ook sap, jam en meer lekkers uit de tuin afnemen, je ontvangt recepten passend bij de oogst van die week en mag kosteloos deelnemen aan kook- en permacultuur-workshops en vieringen op de tuin per jaar. Ook zijn er ontmoetingsavonden waarbij je als lid je wensen aan kan geven voor de gewassen die worden gezaaid.

Op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur, ben je welkom op de tuin om je mand te vullen met de overvloed van dat moment. Er zullen altijd tussen de 4 en 6 verschillende soorten groenten zijn die in de kraam liggen uitgestald. Je neemt naar behoefte en naar je lidmaatschap (éen- of twee-persoons of gezin).

Kun je niet ophalen? Geen probleem, we brengen het graag bij je thuis.

Op de Facebookpagina en de website vind je welke oogst Boer Willem de komende weken verwacht. En worden ook de workshops en vieringen aangekondigd.

Wil je meer informatie of lid worden van de tuin? Kom op vrijdagmiddag naar Lief Lekkerland. Lukt dat niet stuur dan een mail.

Over Willem Beekman | Lochem

WIllem Beekman is het gezicht van Lief Lekkerland. Geboren en getogen op Texel is het niet verwonderlijk dat de liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit boer Willem, als kind, op natuurlijke wijze is bijgebracht.

"Graag wilde ik boer worden én met mensen werken", vertelt boer Willem. "Wat was ik blij dat ik als jongeman, op een zorgboerderij in Vorden, het vertrouwen kreeg om daar te kunnen boeren. Nu, 25 mooie en gelukkige jaren later, is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In Lief Lekkerland wil ik graag met en voor vele inwoners rondom en in Lochem een mooie permacultuur-tuin creëren. Om samen met een grote groep mensen die zich ook met deze tuin verbinden, te genieten van de oogst: gezonde, verse en biologische lekkere groentes!"


Foto 1 Willem Beekman Foto 2 Willem Beekman Klik om te vergroten

Lief Lekkerland
Willem Beekman


Professionals in de categorie Land- en Tuinbouw

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek