Permacultuur-tuin Lief Lekkerland | Lochem

Op 7 mei 2016 gingen 4.000 plantjes de aarde in. Zes weken later vierden we onze eerste oogst! Inmiddels delen we onze wekelijkse oogst met steeds meer enthousiaste leden van de tuin. 

Als lid van permacultuur-tuin Lief Lekkerland deel je niet alleen wekelijks mee in de oogst, je kunt ook sap, jam en meer lekkers uit de tuin afnemen, je ontvangt recepten passend bij de oogst van die week en mag kosteloos deelnemen aan 8 kook- en permacultuur-workshops en 5 vieringen op de tuin per jaar. Ook zijn er ontmoetingsavonden waarbij je als lid je wensen aan kan geven voor de gewassen die worden gezaaid.

Twee keer per week, op dinsdag en vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur, ben je welkom op de tuin om je mand te vullen met de overvloed van dat moment. Er zullen altijd tussen de 4 en 6 verschillende soorten groenten zijn die in de kraam liggen uitgestald. Je neemt naar behoefte en naar je lidmaatschap (éen- of twee-persoons of gezin).

Kun je niet ophalen? Geen probleem, we brengen het graag bij je thuis.

We vieren de veranderingen in de natuur met alle leden op de tuin. Op deze dagen is er inspiratie voor jong en oud. Er zijn kook- en permacultuur-workshops en ook voor kinderen is er een activiteit.

Op de Facebookpagina en de website vind je welke oogst Boer Willem de komende weken verwacht. En worden ook de workshops en vieringen aangekondigd.

Wil je meer informatie of lid worden van de tuin? Kom op dinsdag- of vrijdagmiddag naar Lief Lekkerland. Lukt dat niet stuur dan een mail.

Over Willem Beekman | Lochem

WIllem Beekman is het gezicht van Lief Lekkerland. Geboren en getogen op Texel is het niet verwonderlijk dat de liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit boer Willem, als kind, op natuurlijke wijze is bijgebracht.

"Graag wilde ik boer worden én met mensen werken", vertelt boer Willem. "Wat was ik blij dat ik als jongeman, op een zorgboerderij in Vorden, het vertrouwen kreeg om daar te kunnen boeren. Nu, 25 mooie en gelukkige jaren later, is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In Lief Lekkerland wil ik graag met en voor vele inwoners rondom en in Lochem een mooie permacultuur-tuin creëren. Om samen met een grote groep mensen die zich ook met deze tuin verbinden, te genieten van de oogst: gezonde, verse en biologische lekkere groentes!"

Agenda Lief Lekkerland

Lief Lekkerland
Willem Beekman

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek