Maak nu voordelig kennis met paardencoaching en kom in je kracht! Boek een Therapeutische Ayurvedische Ontspanningsmassage van een uur voor slechts 50 euro! Ontvang 50% korting op een ontspannende bindweefselbehandeling met licht en kleur: Betaal nu €27,50! Bekijk alle Bewust deals

Boek een Therapeutische Ayurvedische Ontspanningsmassage van een uur voor slechts 50 euro!

Juist in het wisselen van het seizoen en nu het kouder begint te worden, is het belangrijk dat je je lichaam voedt met aandacht, aanraking en doorstroming van de energie. Binnen Heelhuus Gezondheidscentrum in Warnsveld ben je van harte welkom om kennis te maken met een diepe therapeutische Ayurvedische Ontspanningsmassage.

Deze massage stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam en heeft een diepe werking op je welzijn en gezondheid. Aanraking, bewust worden van spanning, stress in je lichaam geven je de mogelijkheid om je lichaam te verzorgen en die aandacht te geven die het nodig heeft. Een Ayurvedische Massage werkt niet alleen op fysiek niveau, het heeft ook zijn effect op de geest; het brengt rust en maakt je opgewekter. We masseren met heerlijk warme kruidenoliën. 

Je bent van harte welkom een afspraak te maken voor deze fijne ervaring. Boek nu een massage van een uur voor 50 euro in plaats van 75 euro.

Anoushka Ebbinge - van RappardWarnsveld
06 12237824
www.praktijkdecirkelrond.nl

Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten.

€75,00
33%
€50,00
Nog ...   dag   uur   min   sec
Ja, ik wil deze Bewust Deal
Boek een Therapeutische Ayurvedische Ontspanningsmassage van een uur voor slechts 50 euro!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek