Coördinator/Inspirator

​Mijn naam is Saskia Juijn en ik ben in 2013 gestart met Bewust Achterhoek. Ik ben nu coördinator van het netwerk. 

Tijdens een workshop van Lieke Deelstra, ook lid van het netwerk, tijdens een ondernemerscafé van Bewust Achterhoek in januari 2015, werd het mij ineens nog duidelijker waarom ik coördinator ben van Bewust Achterhoek.

Ik heb namelijk twee grote wensen...

Meer plezier en voldoening voor iedereen!

Mijn eerste wens is om mensen te helpen om met meer plezier en voldoening te leven en te werken. Ik vind namelijk dat er veel geploeterd wordt. Ik kan zelf ook erg ploeteren. Want het leven kent zijn ups en downs en voor velen, en ook voor mij, is het niet altijd simpel om hiermee om te gaan.

We willen het liefst dat alles lekker loopt, dat we gezond zijn en geen zorgen hebben. Maar in plaats daarvan worstelen en vechten veel mensen met van alles en iedereen. En vaak vooral met zichzelf. Het raakt mij om dat te zien gebeuren bij mensen.

Daarom wil ik zo graag dat anderen - net als ik - ook leren en ervaren hoe ze zich beter kunnen voelen, meer ontspannen kunnen zijn en meer plezier kunnen beleven.

Dat het mogelijk is om te leren om te gaan met de tegenslagen in het leven, om fijne contacten te hebben met mensen, om je beter te voelen en om de focus te leggen op de dingen die je leuk vindt. 

En daarvoor heb ik jou, bewuste professional of ondernemer, nodig! Zodat ik kan bijdragen aan het maken van de verbinding tussen de professionals en het grote publiek.

Ondernemers en professionals beter zichtbaar maken

Want mijn andere wens is om ondernemers en professionals vooruit te helpen. Ik zie dat veel ondernemers en professionals heel goed in hun vak zijn en heel goed mensen kunnen adviseren, helpen of zelfs genezen.

Misschien geldt dit niet voor jou, maar veel ondernemers weten niet zo goed hoe ze zichzelf zichtbaar moeten maken en waar ze hun klanten kunnen vinden. En daar wil ik deze ondernemers, èn jou, graag bij helpen omdat ik veel ideeën heb over hoe dat zou kunnen.

Platform voor persoonlijke groei, gezondheid en welzijn!

Mijn twee wensen komen samen in Bewust Achterhoek! Want de ondernemers en professionals maak ik graag zichtbaar voor het grote publiek, via de website, de nieuwsbrief, social media en allerlei evenementen. En bovendien bieden de bijeenkomsten van het netwerk veel mogelijkheden, kennis en inspiratie voor de leden voor het verder professionaliseren van hun bedrijf of praktijk.

En de mensen die zich graag beter willen voelen en met meer plezier en voldoening willen leven vinden bij Bewust Achterhoek kundige en ervaren ondernemers en professionals op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, duurzaamheid en welzijn!

​Een win-win situatie is dat dus. En win-win, of, liever, gun-gun, zijn motto's die erg goed bij mij passen. En het is tevens de basis van Bewust Achterhoek. 

Verder vertel ik je graag dat ik nu een jaar of zeven in de Achterhoek woon, in Lochem. Ik heb een zoon van 10 jaar.

Meer informatie over mij kun je vinden via mijn LinkedIn profiel.

Doe je mee? Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, spiritualiteit, welzijn of duurzaamheid? Dan ben je van harte welkom je aan te sluiten bij Bewust Achterhoek!

Lees meer over hoe je lid kunt worden.

Of stuur me een bericht en laat weten dat je graag een keer kennis wilt maken met het netwerk op een bijeenkomst. Dan houd ik je op de hoogte van wanneer die bijeenkomsten zijn.


Bewust Achterhoek, p/a Vordenseweg 6-620 7241SB Lochem | Kamer van Koophandel: 39101364 | BTW nummer: 1624.03.525.B01

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek