Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

12mei 2020
Gezond leven in deze tijd! door Juglen Zwaan

Bewust Achterhoek
thuis

Immuunbooster: Gezond leven in deze bijzondere tijd! Juglen Zwaan neemt je in dit webinar mee naar een gezonde leefstijl, de basis van ons immuunsysteem. En waarom dat juist nu zo belangrijk is!

Immuunbooster: Gezond leven in deze bijzondere tijd

 

Vorig jaar gaf Juglen Zwaan een lezing voor Bewust Achterhoek in Zutphen. De vele enthousiaste reactie en de bijzondere tijd waarin we nu leven zijn een van de redenen om hem nogmaals te vragen om zijn visie op gezonde voeding te delen. Dit gaan we op 12 mei om 20.00 uur doen in de vorm van een live webinar!

 

Meer dan de helft van Nederland is chronisch ziek. We worden wel steeds ouder, maar desondanks krijgen we ondertussen op steeds jongere leeftijd klachten. Onze eigen afweer werkt bij veel mensen niet optimaal, waardoor ziektes op de loer liggen.

 

Zeker in deze tijd waarin het coronavirus ons in de greep houdt, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Hoe kun je met leefstijl, voeding en supplementen je weerstand versterken? In deze webinar heeft Juglen Zwaan je vele praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt. Juglen is eigenaar van de website aHealthylife.nl, dat jaarlijks vele miljoenen bezoekers krijgt.

Juglen is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Schreef de boeken De supplementenwijzer, De voedingswijzer en De receptenwijzer.

Juglen is inmiddels meer dan 8 jaar onderdeel van het radioprogramma gezondheidsnieuws en is vaste gast in het TV-programma Wat eten we op SBS6. Studeerde Voeding & gezondheid aan de Open Universiteit. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. 

Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

 

Wil je zijn gratis ebook ontvangen? Klik op deze link;  Gratis E-book!

Via Facebook is Juglen ook te volgen.

Net als op twitter

 

Praktisch;

Je kunt je aanmelden voor dit webinar via het formulier hier onder. 

Bewust Achterhoek leden betalen; 5 euro

niet leden 7,50 euro

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 7,50 incl. 9% BTW / persoon

Ticket € 5,00 incl. 9% BTW / persoon
Bewust Achterhoek lid

Totaal 0.00 incl. 9% BTW

Informatie

12 mei 2020
20.00 - 21.30
7,50
5,00 Bewust Achterhoek lid

Waar?



thuis

Gezond leven in deze tijd! door Juglen Zwaan