Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Oogstfeest Vrienden van Velhorst met wijnproeverij van Schaapveld
ZO 06 oktober | 14.00-17.00 uur | Lochem

10,00


Oogstfeest Vrienden van Velhorst met wijnproeverij van Schaapveld

Vrienden van Velhorst en wijnhandel Schaapveld organiseren 6 oktober a.s. een proeverij van biologische producten en wijnen op Landgoed Velhorst van Natuurmonumenten. Tijdens dit oogstfeest serveren we gerechtjes van biologische producten van het landgoed en kun je biologische wijnen proeven van wijnhandel Schaapveld uit Zutphen.

Prijs oogstfeest

De kosten voor de proeverij zijn 10 euro p.p. Bij het aanmelden als lid van Vrienden van Velhorst krijg je 5 euro retour. Bij aanschaf van minimaal 12 flessen wijn van wijnhandel Schaapveld krijg je ook 5 euro retour.

Locatie oogstfeest

Het oogstfeest wordt gehouden op Landgoed Velhorst in Lochem. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Kom je met de auto, dan kun je alleen parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen op Landgoed Velhorst. Na aanmelding en betaling voor het oogstfeest krijg je hier meer informatie over.

Aanmelden oogstfeest

Als je wilt deelnemen aan het oogstfeest stuur dan een e-mail aan infolandgoedvelhorst o.v.v. 'Oogstfeest Landgoed Velhorst', jouw naam en het aantal deelnemers. Je ontvangt daarna een e-mail met een link waarmee je met iDeal kan betalen. Na betaling is de reservering definitief. 

We hopen je 6 oktober te ontmoeten op het oogstfeest.

Winny en Arjen van Buuren, Vrienden van Velhorst

Martijn Scharrenberg, Wijnhandel Schaapveld

Informatie + Aanmelden » Vrienden van Velhorst | Winny van Buuren

Winny van Buuren
0630475578
info AT landgoedvelhorst DOT nl

Meer agenda van Vrienden van Velhorst