Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Reiki 1 of 2 met een extra cursusdag cadeau
ZO 07 juli | 09.30-16.30 uur | Winterswijk

199,00


Reiki heeft mij geleerd te ontspannen, maar ook heb ik meer energie, blijf ik bij mijn eigen energie en kan ik mijn energieniveau altijd en overal aanvullen.

Het eerste wat er gebeurd als je met Reiki in aanraking komt, is ontspanning. Vanuit ontspanning kan het zelfhelend vermogen van je lichaam aan de slag. En nee, wat kapot is, echt stuk, kan je ook met Reiki niet maken. Maar ook heb ik ervaren, dat er vaak meer mogelijk is dan dat we voordat we met behandeling begonnen mogelijk was. Mensen ervaren meer rust, lichamelijk pijn verzacht en emoties worden losgelaten.

Reiki energie is niet yin en niet yang. Is niet positief is niet negatief. Het is er, alles verbindend met elkaar. Want zowel de negatieve als de positieve ervaringen zijn er in ons leven. Leer ze accepteren voor wat ze zijn. Zonder ze groter of jezelf kleiner te maken. Het is was het is. Vanuit acceptatie kun je verder werken aan jezelf. Naar een hoger BewustZIJN. Waarin je weet, dat je de energie, die Reiki is, altijd en overal kunt aanwenden om je energieniveau aan te vullen of om even een moment te ontspannen.

 

Informatie + Aanmelden » Aureole Linda Brink | Linda Brink

www.aureole.nl
Bekijk Facebook event

Aureole Linda Brink
Koningsweg 155
7102 DS Winterswijk

Linda Brink
0618754584
info AT aureole DOT nl