Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familieopstelllingen/ bewustwording zodat je patronen kunt doorbreken en kunt groeien
ZO 30 juni | 13.00-17.00 uur | Lochem

35,00 | representant 10 euro


Zo moe van het je best doen....

Ben jij ook altijd zo duk om alle ballen in de lucht te houden? En het vooral heel goed te willen doen? Dat je 's avonds doodmoe bent en weinig energie hebt voor andere dingen? En de volgende dag weer en weer en weer..... en zo gaat dat jaren door totdat je uitgeput raakt.

Er zijn zoveel patronen waar we als mens in vastzitten, wat we bijna als normaal zijn gaan zien. Toch zijn er momenten dat deze patronen hardnekkig de kop op kunnen steken. Waarbij het ons dagelijks leven moeilijk maakt of erg beinvloedt. We ervaren dan verdriet, angst, eenzaamheid, er ontstaat een plostselinge boosheid of je voelt je afgewezen.

We kunnen jaren vastzitten in deze patronen en deze als een visuele cirkel steeds opnieuw beleven.

Heb jij de moed om je patronen te doorbreken, waardoor het leven weer makkelijker kan gaan stromen? Kom dan op 30 juni naar de workshop familieopstellingen.

Ik werk in kleine groepen in een mooie fijne ruimte. Ik zal die middag opstellingen begeleiden en daar waar ruimte is, zullen we mini opstellingen doen. Dit zijn korte laagdrempelige opstellingen, die toch veel inzicht kunnen geven.

 

Informatie + Aanmelden » Samen Systemisch Werken | Yvonne Woordes

samensystemischwerken.webs.com

Lochem
Zutphenseweg 95
7241SB Lochem

Yvonne Woordes
06-14275754
samensystemischwerken AT gmail DOT com