Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Opleiding Trance Mediumschap deel 1
ZA 04 mei | 10.00-17.00 uur | Toldijk

04 mei 2019 t/m 05 mei 2019 | Deel 2 8/6 en 15/6 2019
245,00


Opleiding Trance Mediumschap

Trance Mediumschap is een vorm van mediumschap waarin je tot het diepste niveau contact leert maken met jezelf en met andere vormen van energie. Trance bestaat al eeuwen en wordt gebruikt om inzichten te verkrijgen in vraagstukken over relaties en gezondheid. Ook wordt het toegepast om antwoorden op levensvragen te verkrijgen.
Tijdens de opleiding Trance Mediumschap word je vanuit een veilige omgeving en op een natuurlijke manier liefdevol begeleid om diep naar binnen te gaan om zo contact te leggen met je “Spirit Team”. Hierdoor word je meer bewust van de verschillende energieën om je heen en hoe je daarmee samen kunt werken. We zullen diverse vormen van Trance bespreken en ervaren. Trance Mediumschap gaat veel verder dan het werken met energie vanuit je onderbewustzijn. Het geeft toegang tot jouw hogere Zelf en opent nieuwe deuren naar andere intelligente vormen van energie. Tijdens deze opleiding word je uitgedaagd om door grenzen heen te gaan, zodat je leven een verruiming en verdieping ondergaat. Vaak kom je erachter wat je diepste verlangens zijn en welke talenten er in jou aanwezig zijn. Dit geeft een zeer grote voldoening en een groei in zelfvertrouwen.
Je leert op de opleiding Trance Mediumschap
– de verschillende trance staten te herkennen
– geïnspireerd te spreken/channelen
– trance Speaking
– een consult te geven vanuit Spirit
– een verdiepende vorm van Trance Healing te geven

Als je deel 2 met een goed resultaat hebt afgerond, kun je lid worden van de beroepsvereniging SNU. despiritueleacademie

Informatie + Aanmelden » Karlista Fontijn

www.despiritueleacademie.nl

Boerderij De Vrije Geest
Wolfstraat 3
Toldijk

Karlista Fontijn
0575465501/06-37307452
karlistafontijn AT gmail DOT com