Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met inleiding 'Hoe verdien je geld met energie?'
DO 11 april | 16.30-18.30 uur | Zutphen

Deelname is kosteloos | Consumpties voor eigen rekening


Op donderdagmiddag 11 april 2019 vindt tussen 16.30 en 18.30 uur een netwerkbijeenkomst van Bewust Achterhoek plaats in de winkel van Zuiver Geluk aan de Spittaalstraat, in het centrum van Zutphen.

Naast dat er veel gelegenheid is collega professionals en ondernemers te ontmoeten zal Ria Borst, initiator en eigenaar van Zuiver Geluk, deze middag vertellen over bewust ondernemerschap en geld verdienen. Soms vinden bewuste ondernemers en professionals het lastig (voldoende) geld te vragen voor hun werk. Ria deelt haar ervaringen over dit onderwerp en legt uit hoe je energie kunt materialiseren, oftewel, hoe verdien je geld met energie?

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij Bewust Achterhoek om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Ondernemers en professionals die kennis willen maken met het netwerk, overwegen zich aan te sluiten bij het netwerk of gewoon graag collega professionals willen ontmoeten zijn van harte welkom om te komen.

Praktische informatie

De netwerkbijeenkomst start om 16.30 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Je bent welkom om op elk moment binnen te lopen. Ria's inleiding start rond 17 uur.

We zijn te gast in de Zuiver Geluk conceptstore aan de Spittaalstraat 49 in het centrum van Zutphen. Zuiver Geluk verzorgt ook de drankjes en versnaperingen. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen na afloop afgerekend worden. Er is natuurlijk koffie en thee maar ook een lekker glaasje wijn, sap of bier. 

Het is niet nodig je aan te melden, dus je kunt ook op het laatste moment besluiten om te komen. Je vindt hier de routebeschrijving.

Weet je wel dat je er graag bij wilt zijn op 11 april? Laat het dan weten door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl, dan weten we ook op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

En bovendien komt je naam op de deelnemerslijst. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan ook even je woonplaats en url van je website door voor vermelding op deze lijst.

De deelnemerslijst krijg je een paar dagen voor de bijeenkomst toegestuurd per mail zodat je eventueel nog een afspraak kunt maken om te carpoolen. Dat is duurzaam en bovendien kun je tijdens de reis dan al starten met netwerken! 

Je vindt deze bijeenkomst ook op Facebook. En als je de bijeenkomst wilt delen, heel graag! Je ben natuurlijk sowieso welkom collega ondernemers/professionals uit te nodigen. Dankjewel daarvoor.

Graag tot 11 april!

Informatie + Aanmelden » Bewust Achterhoek | Saskia Juijn

Bekijk Facebook event

Zuiver Geluk conceptstore Zutphen
Spittaalstraat 49
Zutphen

Saskia Juijn
info AT bewustachterhoek DOT nl

Meer agenda van Bewust Achterhoek

april 2019

Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

ZA 13 apr 10.30 uurCreativiteitworkshop
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

In deze drukke tijd kan je het contact met jezelf nog wel eens verliezen. Wil je dat eens anders doen? In deze schilderworkshop ga jij op zoek naar de toets, de kleur(en), en de beweging die bij jou past. Je gaat er woorden aan geven. Doe mee!
Desiree FelenVierakker

mei 2019

Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

ZA 04 mei 10.30 uurCreativiteitworkshop
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

In deze drukke tijd kan je het contact met jezelf nog wel eens verliezen. Wil je dat eens anders doen? In deze schilderworkshop ga jij op zoek naar de toets, de kleur(en), en de beweging die bij jou past. Je gaat er woorden aan geven. Doe mee!
Desiree FelenVierakker
Netwerkwandeling met Vrienden van Velhorst op Landgoed Velhorst

VR 10 mei 09.45 uurLand- en Tuinbouwnetwerkbijeenkomst
Netwerkwandeling met Vrienden van Velhorst op Landgoed Velhorst

Winny van Buuren en haar man Arjen dragen zorg voor het duurzaam agrarisch beheer op Landgoed Velhorst. Tijdens een wandeling zal Winny laten zien wat zij doen op Landgoed Velhorst en hoe ze hun missie gaan realiseren. Na afloop drinken we koffie.
Bewust Achterhoek
Saskia Juijn i.s.m. Winny van BuurenAlmen

oktober 2019

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema Verlies en rouw

ZA 05 okt 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema 'Verlies en rouw'

Bewust Achterhoek organiseert regelmatig wandelingen voor een ieder die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van Imelda Verheij in Ruurlo en belichten we het thema 'Verlies'. Wandel je mee?
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnVorden
Foto 50 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek