Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Docenten Kidstraining Stralend Je Zelf Zijn
ZA 30 maart | 10.00-17.00 uur | Wageningen

30 maart 2019 t/m 06 april 2019 |
345,00


In de lessen en onze praktijk komen wij veel ouders met kinderen tegen die hooggevoelig en soms ook paranormaal zijn. Ze lopen vaak tegen allerlei dingen aan waar ze in het reguliere circuit niet snel mee geholpen kunnen worden.

Daarom vonden wij het belangrijk dat er op veel plekken, deze kinderen ondersteunt kunnen worden.

Cursisten die de opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut van de Spirituele & Intuïtieve Academie, met goed gevolg hebben afgerond, kunnen de 2 daagse Docenten kids training gaan volgen. Als zij dit met goed gevolg hebben afgesloten kunnen zij zelfstandig op een eigen locatie, deze kidstraining Stralend Je Zelf Zijn gaan geven. Dit geheel buiten de Academie om.

In de Kidstraining leer je kinderen weer contact te laten maken met hun kwaliteiten. Zodat zij beter met hun hooggevoeligheid kunnen omgaan en deze hen niet in de weg zit.En tot volle bloei kan komen. Het komt n.l. vaak voor dat deze kinderen ook lichamelijke en emotionele klachten hebben door hun hooggevoeligheid. Graag willen we kinderen en hun ouders leren hoe je daar op een juiste manier mee om kunt te gaan, zodat hoogsensitiviteit geen last is maar een extra gave.

Bij de Kidstraining krijg je het complete uitgebreide lespakket voor de docent. Er is ook een lespakket voor ouder en kind. 

 

Informatie + Aanmelden » Karlista Fontijn

karlistafontijn.nl

Sunya
Haagsteeg 4
Wageningen

Karlista Fontijn
0575465501/06-37307452
karlistafontijn AT gmail DOT com

Meer agenda van Karlista Fontijn