Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Informatieavond 6-maandse groepstraining
WO 20 februari | 19.00-21.00 uur | Leuvenheim

0,00


We leven in een versnelde tijdsbeleving. Waar halen we onze ‘innerlijke rust’ vandaan? Waarom moeten we ons zo afjakkeren en ons de hele dag door haasten? We doen het allemaal zelf, met de stemmetjes in ons hoofd, die zeggen dat we toch vooral dóór moeten gaan, omdat we er anders niet bij horen, niet aardig gevonden worden, geen geld genoeg hebben om de hypotheek te betalen, nog meer te kopen, of onze kinderen nog meer te geven.

Zijn we hiervoor geboren? Ik denk het niet….. ik denk dat we erachter moeten komen waarvoor we wél geboren zijn. Als je het leven zou leven waarvoor je hier gekomen bent, dan zou je misschien heel andere keuzes maken. Dan zou je met de stroom meegaan, en dan leef je ontspannen. Tegenwoordig leven we vaak tegen de stroom in, zijn we gespannen en worden we overspannen. “Stop hiermee!” zou ik tegen de mensen willen zeggen die zich hierin herkennen. Maar hoe doe je dat?

Dat leer ik je in een prachtige groepstraining, die 6 maanden duurt en waarbij je 6 hele dagen bij elkaar komt om te ontdekken hoe je het leven kunt leven waarvoor JIJ geboren bent.

Wil je meer informatie stuur me een mail of kijk op de website van Kernkracht 10 onder het kopje “Intensieve coaching”. De intensive die hier staat wordt vanaf maart ook in groepsverband gegeven. Dat doe ik samen met mijn collega Athilde Whyte (flow-denken)

Op 20 februari is hierover een voorlichtingsavond. Meld je hiervoor aan via de agenda op de website!

Informatie + Aanmelden » Kernkracht 10 | Tineke Veenstra

www.kernkracht10.nl

De Wildbaan
Spankerenseweg, 16
6974 BC Leuvenheim

Tineke Veenstra
0575560233/0653579131
t.veenstra AT kernkracht10 DOT nl