Ayahuasca Plantenmedicijn Dagceremonie
ZA 09 maart | 10.00-19.00 uur | Enschede

150,00 | Prive ceremonies of kleine groep op aanvraag


Wat is Ayahuasca?
Ayahuasca, een medicinale plant uit het Amazonegebied, wordt ook wel liaan van de ziel genoemd. Door sjamanen wordt er al eeuwenlang een ‘thee’ van gebrouwen en na inname ontstaat er een dieper contact met je opgeslagen zielsherinneringen in je onderbewuste. 
Tevens kan Ayahuasca je terugbrengen naar de bron, een-zijn en liefde. Nieuwe inzichten ontstaan om van daaruit vanuit een innerlijk weten, hernieuwd bewustzijn, meer helder je pad te bewandelen, dichter bij jouw essentie. Wie ben jij en wat kom je hier doen?

---

Wat houdt deze Ayahuasca Dagceremonie in?
De Ayahuasca Dagceremonie omvat een intense transformatie, die je in contact brengt met je diepste gevoelens en onderbewuste. Vergelijk het met het kunnen openen van poorten in je onderbewuste waar herinneringen opgeslagen liggen. 
Onder ervaren begeleiding ga je 2 innerlijke Ayahuasca-reizen maken met als doel transformatie, groei en heling.

Ayahuasca & Transformatie
Ayahuasca opent onze (innerlijke) zintuigen en brengt je in aanraking met je (spirituele) onderbewustzijn. Ayahuasca kan je confronteren met diepe pijnpunten, evenals andere trauma’s uit het verleden. Hierdoor krijg je inzichten, visioenen en lessen die gericht zijn op jouw leven en jouw ervaringen. 
Deze inzichten kunnen voor confrontaties zorgen waarin begrip, innerlijk weten, transformatie en loslaten ontstaat. 
Dit geeft veelal een enorme ‘boost’ in positieve zin. Klachten van emotionele of fysieke aard vallen op z’n plek waardoor er begrip en een proces van loslaten ontstaat. Hierdoor kun je verder en vooruit in je leven. 

---

Deze dag is deels met live muziek.

Informatie + Aanmelden » Yin Fotografie | Yvonne Vruggink

www.yvonnevrugginknl
Bekijk Facebook event

Enschde
Adres volgt
Enschede

Yvonne Vruggink
0575-465588/0621988954
yvonnevruggink AT hotmail DOT com


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek