Winter Zweethut
ZA 15 december | 10.00-21.00 uur | Laren Gld

50,00


De zweethut van alle mogelijkheden

Zaterdag 15 december

Deze dag staat in de Maya astrologie in het teken van de Blauwe Kristal Aap, dit komt overeen met de winter:wat is in potentie in je aanwezig en hoe maak je daar verbinding mee.Dit is de tijd om samen te komen en krachten te bundelen.Op deze manier maak je het mogelijk het nieuwe uit te kristalliseren en te manifesteren.Ervaar hierin de magie en de overvloed die in jezelf en rondom je aanwezig is.

We beginnen de zweethut dag om 10.00 met een kennismaking en thee en koffie. Daarna bouwen we de hut af, dekken haar af en beginnen we met de steenceremonie; deze zorgt ervoor dat je je intenties kan meegeven aan de stenen, zodat ze met je meegaan in de hut.
In de tijd dat de stenen zich warm lopen in het vuur is er tijd om je te verbinden met de plek, met de hut en met elkaar.
Het is aan te bevelen om voor de hut niet teveel te eten en te drinken. Na afloop van de hut eten we gezamenlijk. Wij zorgen voor een maaltijd en stellen het op prijs als jullie wat lekkers meenemen om te delen. Vervolgens ruimen we met elkaar op en sluiten de ceremonie af.

In principe kan iedereen deel nemen aan de ceremonie, meld medische zaken, medicatie gebruik. en  maan stonde

 Ieder heeft hierin een eigen en blijvende verantwoordelijkheid; ondanks  begeleiding van de zweethut.

Investering: € 50 pp.

 

Informatie + Aanmelden » Move and Grow | Yanna Spenkelink en Don Zagt

www.move-and-grow.nl

Move and Grow
Dochterenseweg 17. 7245NN
7245NN Laren Gld

Yanna Spenkelink en Don Zagt
0573-460919/06-22960653
dmzagt1954 AT kpnmail DOT nl


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek