Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met workshop 'Collega of concurrent?'
DO 24 januari | 9.30-12.30 uur | Wehl

15,00 incl. BTW


Op deze eerste netwerkbijeenkomst van het jaar op donderdagochtend 24 januari 2019 biedt aanbieder Marianne van der Meer een workshop aan waarin we aan de slag gaan met ideeën rondom concurrentie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende, bewuste of duurzame ondernemers en professionals zijn van harte welkom kennis te komen maken met het netwerk en mee te doen aan de workshop.

Collega of concurrent?

Als zelfstandig professional heb je te maken met professionals die een aanbod hebben dat soms lijkt op het jouwe. Je concurrenten. Of zijn het collega's van je?

En hoe kijk jij naar je collega's? Wat voor effect hebben zij op jou? En levert het jou ongezonde stress op?

In een workshop gebaseerd op The Work van Byron Katie onderzoek je jouw gedachten rondom concurrentie. Je oefent met het protocol. Je maakt kennis met The Work als tool voor zelfreflectie en je ontdekt de kracht van integriteit en intuïtie. Je hebt geen voorkennis nodig, wel nieuwsgierigheid.

Het resultaat van toepassen van The Work in deze workshop kan zijn dat je steviger staat als ondernemer en je vrijer voelt ten opzichte van je collega's.

De workshop wordt gegeven door Marianne van der Meer, certified facilitator van The Work. Marianne geeft workshops en individuele begeleiding met deze tool aan zowel professionals als particulieren.

Programma

Je bent welkom vanaf 09.30 uur. De koffie en thee staan dan klaar. Om 10 uur start de workshop die maximaal 2 uur duurt. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

Kosten voor deze ochtend zijn €15 voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders en €25 voor belangstellende bewuste ondernemers en professionals. Dit is inclusief BTW, workshop, koffie/thee met iets erbij en bijdrage aan Bewust Achterhoek. Graag zoveel mogelijk contant en gepast betalen bij binnenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in de Workshopstudio Wehl aan de Grotestraat 13 in Wehl. Je vindt de routebeschrijving hier.

Aanmelden

Wil je deze ochtend graag bijwonen geef je dan op via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info@bewustachterhoek.nl. 

Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met de deelnemerslijst en de routebeschrijving. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan bij aanmelden je woonplaats en URL van je website door zodat we die gegevens op de deelnemerslijst kunnen plaatsen.

Je vindt deze netwerkbijeenkomst ook op Facebook.

Heb je vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met Saskia Juijn.

Graag tot 24 januari!

PS: Kun je deze ochtend niet of wil je meer verdieping op een eigen situatie schrijf je dan in voor de workshop die Marianne geeft op vrijdag 25 januari 2018 in de Gruitpoort in Doetinchem. Bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders betalen 50 euro inclusief btw in plaats van 70 euro.

Informatie + Aanmelden » Bewust Achterhoek | Saskia Juijn

Bekijk Facebook event

Workshopstudio Wehl
Grotestraat 13
7031AG Wehl

Saskia Juijn
06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Meer agenda van Bewust Achterhoek

april 2019

Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met inleiding Hoe verdien je geld met energie?

DO 11 apr 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met inleiding 'Hoe verdien je geld met energie?'

Deze netwerkbijeenkomst van Bewust Achterhoek vindt plaats in de winkel van Zuiver Geluk in Zutphen vanaf 16.30 uur. Kom bijpraten met collega professionals èn luisteren naar de inleiding van Ria Borst 'Hoe verdien je geld met energie?'. Wees welkom!
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnZutphen
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

ZA 13 apr 10.30 uurCreativiteitworkshop
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

In deze drukke tijd kan je het contact met jezelf nog wel eens verliezen. Wil je dat eens anders doen? In deze schilderworkshop ga jij op zoek naar de toets, de kleur(en), en de beweging die bij jou past. Je gaat er woorden aan geven. Doe mee!
Desiree FelenVierakker

mei 2019

Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

ZA 04 mei 10.30 uurCreativiteitworkshop
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

In deze drukke tijd kan je het contact met jezelf nog wel eens verliezen. Wil je dat eens anders doen? In deze schilderworkshop ga jij op zoek naar de toets, de kleur(en), en de beweging die bij jou past. Je gaat er woorden aan geven. Doe mee!
Desiree FelenVierakker
Netwerkwandeling met Vrienden van Velhorst op Landgoed Velhorst

VR 10 mei 09.45 uurLand- en Tuinbouwnetwerkbijeenkomst
Netwerkwandeling met Vrienden van Velhorst op Landgoed Velhorst

Winny van Buuren en haar man Arjen dragen zorg voor het duurzaam agrarisch beheer op Landgoed Velhorst. Tijdens een wandeling zal Winny laten zien wat zij doen op Landgoed Velhorst en hoe ze hun missie gaan realiseren. Na afloop drinken we koffie.
Bewust Achterhoek
Saskia Juijn i.s.m. Winny van BuurenAlmen
Foto 1 Saskia Juijn Foto 3 Saskia Juijn Foto 50 Saskia Juijn Foto 62 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek