Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met workshop 'Collega of concurrent?'
DO 24 januari | 9.30-12.30 uur | Wehl

15,00 incl. BTW


Op deze eerste netwerkbijeenkomst van het jaar op donderdagochtend 24 januari 2019 biedt aanbieder Marianne van der Meer een workshop aan waarin we aan de slag gaan met ideeën rondom concurrentie.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende, bewuste of duurzame ondernemers en professionals zijn van harte welkom kennis te komen maken met het netwerk en mee te doen aan de workshop.

Collega of concurrent?

Als zelfstandig professional heb je te maken met professionals die een aanbod hebben dat soms lijkt op het jouwe. Je concurrenten. Of zijn het collega's van je?

En hoe kijk jij naar je collega's? Wat voor effect hebben zij op jou? En levert het jou ongezonde stress op?

In een workshop gebaseerd op The Work van Byron Katie onderzoek je jouw gedachten rondom concurrentie. Je oefent met het protocol. Je maakt kennis met The Work als tool voor zelfreflectie en je ontdekt de kracht van integriteit en intuïtie. Je hebt geen voorkennis nodig, wel nieuwsgierigheid.

Het resultaat van toepassen van The Work in deze workshop kan zijn dat je steviger staat als ondernemer en je vrijer voelt ten opzichte van je collega's.

De workshop wordt gegeven door Marianne van der Meer, certified facilitator van The Work. Marianne geeft workshops en individuele begeleiding met deze tool aan zowel professionals als particulieren.

Programma

Je bent welkom vanaf 09.30 uur. De koffie en thee staan dan klaar. Om 10 uur start de workshop die maximaal 2 uur duurt. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

Kosten voor deze ochtend zijn €15 voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders en €25 voor belangstellende bewuste ondernemers en professionals. Dit is inclusief BTW, workshop, koffie/thee met iets erbij en bijdrage aan Bewust Achterhoek. Graag zoveel mogelijk contant en gepast betalen bij binnenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in de Workshopstudio Wehl aan de Grotestraat 13 in Wehl. Je vindt de routebeschrijving hier.

Aanmelden

Wil je deze ochtend graag bijwonen geef je dan op via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info@bewustachterhoek.nl. 

Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een mail met de deelnemerslijst en de routebeschrijving. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan bij aanmelden je woonplaats en URL van je website door zodat we die gegevens op de deelnemerslijst kunnen plaatsen.

Je vindt deze netwerkbijeenkomst ook op Facebook.

Heb je vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met Saskia Juijn.

Graag tot 24 januari!

PS: Kun je deze ochtend niet of wil je meer verdieping op een eigen situatie schrijf je dan in voor de workshop die Marianne geeft op vrijdag 25 januari 2018 in de Gruitpoort in Doetinchem. Bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders betalen 50 euro inclusief btw in plaats van 70 euro.

Informatie + Aanmelden » Bewust Achterhoek | Saskia Juijn

Bekijk Facebook event

Workshopstudio Wehl
Grotestraat 13
7031AG Wehl

Saskia Juijn
06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Meer agenda van Bewust Achterhoek

juni 2019

Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met SoulCollage® Introductie Workshop

DI 04 jun 9.30 uurOrganisatieontwikkeling en adviesnetwerkbijeenkomst
Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met SoulCollage® Introductie Workshop

Tijdens deze netwerkbijeenkomst in Zutphen verzorgt aanbieder Marinda van Hierden een introductie workshop SoulCollage®. Maak kennis met deze creatieve, krachtige, intuïtieve methode, waarbij jij jouw eigen persoonlijke inspiratiekaarten creëert.
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnZutphen
Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek op De Kruudhof

ZO 16 jun 11.00 uurevenement
Vier Vaderdag met Bewust Achterhoek op De Kruudhof

Op Vaderdag, zondag 16 juni, organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met Thea van Hoof van Betula Kruiden een evenement op De Kruudhof in Halle. Er zal van alles te doen zijn, dus houd de datum alvast vrij!
Bewust Achterhoek i.s.m Betula Kruiden en De Kruudhof
Thea van HoofHalle
Lezing Juglen Zwaan: Eet jezelf gezond - De heilzame aspecten van voeding

DO 20 jun 19.30 uurEten & Drinkenlezing
Lezing Juglen Zwaan: 'Eet jezelf gezond - De heilzame aspecten van voeding'

In deze lezing vertelt Juglen Zwaan over de gezondheidseffecten van voeding op onze gezondheid. Hij deelt zijn nieuwste inzichten. Na deze lezing is je kennis up-to-date en heb je praktische tips in handen om je gezondheid te verbeteren! Doe mee!
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnZutphen

juli 2019

Netwerkcafé Bewust Achterhoek voor bewuste ondernemers en professionals

VR 05 jul 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Netwerkcafé Bewust Achterhoek voor bewuste ondernemers en professionals

Tussen 10 en 12 uur vindt een netwerkcafé van Bewust Achterhoek plaats in Winterswijk. Kom gezellig bijpraten met collega professionals onder het genot van een kopje koffie of thee. Belangstellende ondernemers zijn ook welkom!
Bewust Achterhoek
Saskia Juijn

september 2019

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling

ZA 07 sep 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling

Bewust Achterhoek organiseert een wandeling voor iedereen die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden in Natuurgebied Hackfort. Wandel je ook mee?
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnVorden

oktober 2019

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema Verlies en rouw

ZA 05 okt 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema 'Verlies en rouw'

Bewust Achterhoek organiseert regelmatig wandelingen voor een ieder die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van Imelda Verheij in Ruurlo en belichten we het thema 'Verlies'. Wandel je mee?
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnVorden
Foto 1 Saskia Juijn Foto 3 Saskia Juijn Foto 50 Saskia Juijn Foto 62 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek