Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

08apr 2023
Dagworkshop Heelbeeld tekenen

Holi Hart - Holistische Praktijk & Atelier
Aalten

Laat je meenemen in de wondere wereld van het maken van een heelbeeld. Een creatieve pas op de plaats die je inzicht geeft in jouw leven op dit moment en een tipje van de sluier oplicht van jouw toekomst, dromen... Laat je verrassen door jezelf!

Een heelbeeld is een tekening in een cirkel, verdeeld in 5 delen die samen één geheel maken én helend werkt. Deze tekenvorm helpt je op een leuke en creatieve manier inzicht te krijgen in je leven op dit moment. Er is ruimte voor het heden, het verleden en de toekomst, inclusief je uitdagingen maar ook je helpende krachten. Je wordt hier stap voor stap in meegenomen en geïnspireerd door woordkaartjes die je aan het begin van de dag trekt en gedurende de dag één voor één omdraait. Deze woorden geven richting aan je tekening. Je tekent steeds een kleine tekening in de cirkel en aan het einde van de dag valt alles samen en vormen alle woorden en beelden één rond geheel vol betekenis. Ook langere tijd later nog. 

Het is een soort creatieve 'pas op de plaats' die overzicht en inzicht geeft in jou, je leven, je wensen en dromen... Met het hoofd kunnen we vaak niet bij de dingen die we innerlijk heel goed blijken te weten. Een heelbeeld helpt je daarbij, het geeft een fijne ingang om het onbewuste bewuster te worden. Bovenal is een dagworkshop een heerlijke ontspannen dag voor jezelf.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen of schrijven. Je hoeft alleen maar nieuwsgierig te zijn en zin te hebben in een fijne dag met gelijkgestemde mensen in een veilige sfeer. De rest gaat vanzelf en de tijd vliegt voorbij. 

Andere dagworkshops bij Holi Hart zijn:

  • Je eigen sprookje schrijven en tekenen
  • SoulCollage®
  • Zentangle

Informatie

08 apr 2023 | Vanaf 9.45 staat de koffie en thee klaar.
10.00 - 16.00
69,00 Inclusief materiaal, koffie, thee, lekkers en soepje.
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Atelier Holi Hart
Lichtenvoordsestraatweg 22e
7121 AC Aalten

Dagworkshop Heelbeeld tekenen