Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kruiden Doe Les Juli
ZA 06 juli | 10.00-12.30 uur | Halle

06 juli 2019 t/m 01 augustus 2019 | workshop in twee delen, met drie weken er tussen. Kies voor zaterdag 6 en 27 juli óf donderdag 11 juli en 1 augustus..
50,00 | per blok van twee workshops


Deze doe-lessen worden gegeven in blokken van twee, met telkens drie weken er tussen. Je kunt je per blok aanmelden. In de eerste les leer je over de kruiden van dat seizoen, gaan we de tuin in om de planten te leren kennen, te verzorgen en te oogsten wat er te oogsten valt. We verwerken de kruiden tot zalf, olie of siroop. De zalf of olie moeten vervolgens drie weken trekken. Na drie weken komen we allemaal terug en gaan we het product afmaken: filtreren, mengen en afvullen in potjes of flesjes. Natuurlijk krijg je een potje mee naar huis. Zo krijg je alle fasen in het proces te zien en leer je hoe je zelf thuis met kruiden aan de slag kunt gaan.

Het Sint-Janskruid bloeit! We leren het kruid herkennen, oogsten en we maken een prachtige Sint-Jansolie, zonne-energie in een flesje! Ook andere kruiden zijn onder de zomerzon op hun best. We leren hoe je deze kruiden thuis kunt gebruiken. Hoe kun je de kracht van de zomerkruiden bewaren om in de winter je weerstand te versterken.

Informatie + Aanmelden » Betula Kruiden | Thea van Hoof

www.betula-kruiden.eu

De Kruudhof
Lankerseweg 3b
7025 ED Halle

Thea van Hoof
06-13589187
info AT betula-kruiden DOT eu

Foto 7 Thea van Hoof Foto 21 Thea van Hoof Klik om te vergroten