16jan 2023
Workshop SoulCollage® Special 2023!

Holi Hart
Silvolde

SoulCollage® is eenvoudige en creatieve vorm die jouw ziel laat spreken! Geen ervaring nodig, nieuwsgierigheid is voldoende. In deze Special 2023! ontdek je je ware innerlijke wensen en dromen voor 2023. Een inspirerende start van het nieuwe jaar!

Doel

In deze workshop SoulCollage® Special 2023! ga je op een leuke, ontspannen en creatieve manier voelen en ervaren wat je ten diepste wenst voor het jaar 2023. 

Collage maken

Na een korte inleiding ga je door een veelheid aan plaatjes en kijkt waartoe jij je op dat moment in het bijzonder aangetrokken voelt. Het is een proces van plaatjes vinden vanuit een gevoel (én niet plaatjes zoeken vanuit een beeld in je hoofd). Deze plaatjes knip of scheur je uit en combineer je met elkaar op een kartonnen ondergrond totdat het geheel voor jouw gevoel klopt. Dan plak je de plaatjes op en een plastic hoesje maakt de kaart helemaal af tot één geheel. 

Het gesprek

In de tweede helft van de workshop ga je als het ware 'in gesprek' met jouw kaart. Ik neem je hier stap voor stap in mee aan de hand van bepaalde vragen. In dit gesprek kunnen voor jou bekende thema's oppoppen, maar je kunt ook verrast worden door wat de kaart jou laat zien op dit moment. Soms met een lach, soms met een traan. Maar het is altijd goed.

Jouw innerlijke wijsheid

En het mooiste is dat dit hele proces helemaal uit jou komt. Het zijn jouw beelden, jouw woorden, jouw gevoelens en jouw innerlijke wijsheid, jouw intuïtie die zich laat spreken. Hoe mooi is dat! SoulCollage® maakt dat je daar toegang tot krijgt. Het maakt je bewust van je onbewuste en wijst jou in de juiste richting voor 2023!

Informatie

16 jan 2023 | Deze workshop wordt ook aangeboden op woensdagmiddag 25 januari en maandagmiddag 30 januari. Dezelfde tijd en locatie.
13.30 - 16.30
40,00 Inclusief materiaal, koffie, thee en lekkers.
Minimaal 3 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Atelier 'de Ruimte'
Dennenberg 22
7064 HW Silvolde

Workshop SoulCollage® Special 2023!