Laat je woorden stromen-schrijven op het Berkelfestival
ZO 26 augustus | 13.00-15.00 uur | Zutphen

5,00


In deze workshop op 26 augustus 2018  schrijven we over water, over rivieren in ons leven en over de Berkel. Bij mooi weer gaan we ook letterlijk aan de Berkel zitten. Schrijfervaring is echt niet nodig. Iedereen kan meedoen.

Via korte, concrete en creatieve opdrachtjes maak je kleine schrijfsels. Autobiografisch schrijven is een speelse en effectieve manier om herinneringen terug te halen en inzichten op te doen. Jouw herinneringen, associaties en belevingen van de rivier, van water...Of dat nu de Berkel was of andere rivieren van lang geleden. Door het schrijven op de stroom rollen er soms verrassende verhalen uit je pen.

Elk leven, alledaags of meeslepend, is een onuitputtelijke bron van verhalen. En wie weet wat de Berkel ons gaat toefluisteren? En welke schatten we gaan ontdekken in onze woorden?

Spelenderwijs leer je handvatten en technieken, die ook te gebruiken zijn om thuis verder te schrijven. Plezier en veiligheid in de groep staan voorop. Samen schrijven en delen (nooit verplicht).

Vanuit STAP werk ik als biografisch coach, trainer, schrijver en verhalenmaker.
Ik ben als schrijfdocent verbonden aan de Gruitpoort  “Lange leve de kunst”. En gastdocent 4e jaars op het instituut van Biografiek.
Ik werk met mensen aan het vinden van hun unieke weg. Hun authentieke rol in het leven.
En daarmee met de bewustwording en waarde van hun eigen persoonlijke verhaal.
Of dat nu persoonlijke biografische verhalen zijn of bedrijfs- en organisatieverhalen.

Meer Informatie + Aanmelden

0575571052 / 06-41814596
info AT werkplaatsstap DOT nl

Enkidoe, Oude wand 13, Zutphen

Meer agenda van Werkplaats STAP


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek