Zicht op Jouw Levensschool
WO 26 september | 18.30-21.30 uur | Warnsveld

26 september 2018 t/m 28 november 2018
180,00


Op Zes Avonden, vanaf 26 september a.s., kun je meedoen aan een “Ontdekkings- en “Verdiepingstraject”. Ons leven hier op aarde kun je vergelijken met een soort van Levensschool. Soms ga je snel vooruit en heb je een nieuwe vaardigheid zo geleerd. Terwijl er andere momenten zijn, waarin je het inzicht niet pakt, het muntje valt niet. De vaardigheid, je les is nog niet geleerd. Zicht krijgen op jouw alledaagse huiswerk is een Levenskunst. In een groep gaan we daarnaar kijken. 
Elke avond staat er een thema centraal. Onderwerpen als: Vertrouwen, Veiligheid, Kracht, Verantwoordelijkheid, Controle/Overgave/Loslaten, Geaard-zijn, Ruimte innemen, Grenzen en Bescherming zullen ruimschoots aan bod komen.

Data: 26 sept, 8 okt, 22 okt, 31 okt., 12 nov  en 28 nov. 2018 
Kosten: 30 euro per keer

We zullen steeds vanuit de Chakra’s in het lichaam ons thema “ belichten” .....
Wat zijn chakra’s? Welke rol spelen deze energiecentra in je lichaam? Wat kun je zelf allemaal doen om de disbalans in je lichaam weer te herstellen? Het evenwicht tussen denken, voelen, ervaren en doen.... De basis van waaruit deze groep gegeven wordt is veiligheid en Zelfzorg.
Het is geen therapiegroep; zie het als een Traject waarin je op ontdekking gaat.
We zullen werken met spel, dans, Do-In yoga, schrijf- en creatieve opdrachten. Ook zal er aandacht worden geschonken aan theorie en achtergrond informatie over de chakra’s. Het eigen individuele proces komt ruimschoots aan bod.....
Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.
Info en/of Opgave: Anoushka Ebbinge ()

 

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

Warnsveld


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek