Netwerkbijeenkomst met mini-workshop 'Maak een goede pitch!'
DO 13 september | 9.30-12.30 uur | Winterswijk - Corle

15 | incl BTW voor leden en 25 euro incl BTW voor niet-leden


Op donderdagmiddag 13 september vindt de eerste netwerkbijeenkomst van het netwerk Bewust Achterhoek na de zomer plaats. Behalve dat er tijd is om bij te praten zal Athilde Whyte een mini-workshop over pitchen geven.

We zijn welkom bij gastgalerij Ankomm'n van Anita Duenk en Hans Hendriks in Winterswijk - Corle.

Geef jezelf een stem - Maak een goede pitch!

In het kader van 'Geef jezelf een stem' en jezelf beter zichtbaar maken gaan we deze ochtend met het “pitchen’ aan de slag. Je leert om in een hele korte tijd een krachtige duidelijke presentatie te geven over jezelf. Wie ben je en waar sta je voor met je praktijk of bedrijf? In maximaal 2 minuten kan jij jezelf ‘een stem geven’ met deze korte pitch.

Ook bestaat er de mogelijkheid om deze pitch direct op te nemen zodat je het via social media kunt delen.

Het pitchen is niet zo spannend en eng als het misschien lijkt. Onder leiding van Athilde Whyte ga je op een frisse en nieuwetijdse manier aan de slag met deze methode. Aan het einde van de ochtend heeft iedereen zijn/haar pitch klaar voor gebruik! 

Programma

09.30 uur: ontvangst, koffie en thee staan klaar
10.15 uur: start mini-workshop
11.30 uur: nog meer oefenen of napraten 
12.30 uur: mogelijkheid om te blijven lunchen

Kosten voor deze bijeenkomst zijn 15 euro incl BTW voor leden van Bewust Achterhoek en 25 euro incl BTW voor belangstellenden. Graag zoveel mogelijk contant en gepast betalen bij binnenkomst.

Na afloop van de workshop is er gelegenheid om te blijven voor de lunch. Kosten daarvan zijn voor een broodje plus drankje (melk, karnemelk, koffie of thee) 7,50 euro en voor soep met broodje en drankje 10 euro. Dit graag afrekenen met Anita en Hans.

Gastgalerij Ankomm'n bevindt zich aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle, vlak achter het Beatrix ziekenhuis. Je vindt de locatie hier op Google maps.

Aanmelden

Wil je deze ochtend graag bijwonen geef je dan op via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info AT bewustachterhoek DOT nl 

Als je je hebt opgegeven ontvang je een bevestiging daarvan binnen enkele dagen. En een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je bovendien een mail met de deelnemerslijst en de routebeschrijving.

Graag tot 13 september!

Meer Informatie + Aanmelden


0573-769046 / 06-10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Gastgalerij Ankomm'n, Mentinkweg 5, Winterswijk - Corle


Ik schrijf me in voor Netwerkbijeenkomst met mini-workshop 'Maak een goede pitch!' - DO 13 september 2018 | Winterswijk - Corle

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Achterhoek


Bewust Achterhoek

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek