Eco open tuin Kruudhofpluktuin
ZO 03 juni | 10.00-17.00 uur | Halle

| open dag op 3 j open van 10.00-18.00 uur.
0,00 | toegang is gratis.


Op zondag 3 juni is er weer een open dag op de ecologische Kruudhofpluktuin. Op deze Veltdag zijn in Nederland en België ruim 250 tuinen open voor publiek.

Op deze open dag laten wij graag zien hoe je kunt tuinieren zonder chemicaliën en kunstmest.

Er zijn op gezette tijden rondleidingen en korte presentaties, er is koffie en thee en natuurlijk rabarbertaart. De rabarber komt natuurlijk uit eigen tuin. Er is meer te proeven en ruiken. Kruiden en groenten,van al het eetbare kun je de smaak en geur ontdekken op deze dag.

Dorien Wagenaar van Airillustraties is aanwezig op de tuin met haar portrettenstand. Bij haar kun je op deze dag snel een portret laten tekenen van jezelf. Kijk eens op airillustraties om een indruk te krijgen van wat zij kan met papier en potlood.

In de Achterhoek zijn meerdere Velt tuinen, NatuurlijkBuiten,( NatuurlijkBuiten ) in Sinderen en de Eetbaar Hout kwekerij ( groenetakken ) in Doetinchem. Er is een fietsroute uitgezet tussen de drie tuinen van 39 km lang. De fietsroute is op elk van de 3 tuinen verkrijgbaar. Ook zij hebben de poort open gezet op deze dag.en ben je welkom om de tuinen te bekijken.

Meer Informatie + Aanmelden

de Kruudhof, Lankerseweg 3b, Halle


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek