LENTE inloopmiddag
DO 22 maart | 13.30-16.30 uur | Zutphen

10,00


De lente is gestart en symboliseert ook weer een nieuw begin! Na een periode van rust en voorbereiding zie je de natuur weer tot groei en bloei komen. Fris en vol energie, startend aan een nieuw leven. Het voorjaar, een mooie periode om eens bij jezelf na te gaan wat er in jou en om je heen opgeruimd en schoongemaakt kan worden. Kom in beweging, en laat je energie stromen!
Even proeven wat eigenaresse Susanna Redeker van Cranio sacraal en massage Zutphen en Karin Claessens van Schoonheidssalon Orange flower je te bieden hebben op deze middag? Een korte kennismakingsbehandeling van 25/30 minuten kost 10 euro.

  • Bij Susanna kun je rug- schouders en nek behandeling of een voetmassage ontvangen. Bij Susanna zijn de behandelingen altijd de mens als één geheel; lichaam, geest, hart en ziel. 
  • Bij Karin kun je een heerlijke gezichtsreiniging met warme kruidenolie verwachten afgestemd op jouw huidtype (Vata, Pitta, Kapha) of een Ayurvedische voetmassage. Met bio-ecologische producten. 

Stuur ons een PB of een mail om een afspraak te maken. Er zijn in totaal 8 plekken beschikbaar. Tijden van de behandelingen op afspraak zijn:
13:30 - 14:00 uur
14:15 - 14:45 uur
15:15 - 15:45 uur
16:00 - 16:30 uur

Bij binnenkomst zal er een lekker kopje thee klaar staan en wordt je opgehaald als het jouw tijd is. Ook hebben wij voor ieder een leuk presentje om mee naar huis te nemen.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

Meer Informatie + Aanmelden

Proeflokalen, Vispoortplein 16, Zutphen

Cranio Sacraal en Massage Zutphen | Susanna Redeker


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek