Chakradans Herfst Workshop
ZO 16 september | 13.30-16.30 uur | Zutphen

| ook workshops op 17 juni en 16 september
40,00 | inclusief drankje, versnapering en edelsteen


Chakradans is een totaal nieuwe danservaring waarin je op reis gaat naar jezelf door middel van dans, meditatie en 7 verschillende soorten muziek die onze chakra’s (energiecentra) weer in balans brengen.

Chakradans is een helende danstherapie en biedt een effectieve manier om rust in je hoofd te scheppen door letterlijk alle zorgen van je af te schudden. Door de dans en vibratie van de muziek, gaat onze levensenergie weer stromen; gevoelens van plezier, ontspanning en herboren zijn, worden door cursisten vaak ervaren.

Chakra’s zijn energetische poorten waar levensenergie van de aarde en de kosmos ons lichaam binnenstroomt. De zeven belangrijkste chakra’s corresponderen elk met een bepaald levensthema (zoals relaties of zelfexpressie), deze aspecten komen tijdens een workshop/cursus aan bod dus voorkennis hiervan is niet nodig.

Chakradans bevat geen choreografie; het is een vrije dansvorm. Volg het ritme van jouw lichaam en ervaar hoe uniek jij bent!

In deze 3-uur durende workshop dans je door al jouw chakra’s; voor balans in lichaam, hart en geest! Ook is er aandacht voor de energie van het betreffende seizoen (winter, lente etc.).

Voor meer informatie: bezoek mijn website of bel of mail me.

Meer Informatie + Aanmelden

06-53590155
info AT innerfreedomjourneys DOT com

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, Zutphen

Meer agenda van Inner Freedom Journey

Inner Freedom Journey | Kirsten Westerkamp


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek