Spirituele zondagdienst 'Legions of Light Gathering'
ZO 16 september | 10.00-. uur | Zutphen

| elke 3e zondag van de maand
| vrijwillige bijdrage


Op de derde zondagen van de maand vinden 'Legion of Light Gathering' bijeenkomsten plaats die als doel hebben om samen te komen met lichtwerkers (zij die zich geroepen voelen om bewust bij te dragen aan het versterken en verspreiden van het Licht in de wereld).

Als Legions of Lightworker wordt er van ons gevraagd dat wij de wereld van de dualiteit ontstijgen om onze resurrectie naar het eenheidsbewustzijn mogelijk te maken. Dit pad is echter niet zonder vallen en opstaan; oude vastgeroeste patronen die ons beperken, de misleidingen van ons ego en de verleidingen die 3-dimensionele maatschappij ons voorhoudt. In een visioen van Aartsengel Michael, kreeg Kirsten de opdracht om “Legions of Light Gathering” bijeenkomsten te starten zodat lichtwerkers elkaar in dit proces kunnen ondersteunen en inspireren.

Resoneert deze missie met jouw hart, dan heet ik je van harte welkom!

Deze Legions of Light Gathering zal plaatsvinden elke derde zondag van de maand, beginnende op zondag 21 januari en daarna ook op 18 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei, 17 juni, 15 juli, (niet in Augustus) en 16 september 2018.

Tijd: 10.00uur
Lokatie: Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32 te Zutphen.

Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Meer Informatie + Aanmelden

06-53590155
info AT innerfreedomjourneys DOT com

Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32, Zutphen

Meer agenda van Inner Freedom Journey


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek